• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

11:40

UBIO IH JE! Srbin nemilosrdno opleo: Potpuni je HAOS, svi gledaju svoj interes!

Košarka

UBIO IH JE! Srbin nemilosrdno opleo: Potpuni je HAOS, svi gledaju svoj interes!

Podeli vest

Legendarni srpski košarkaš i sada poznati menadžer Zoran Savić govorio je o trenutnoj situaciji u košarci

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije rekao je za TV Arena sport da je ova situacija nadmašila sve crne slutnje.

- Niko nije očekivao da će ovako da bude, svi su mislili da će to da bude na 15-20 dana, da će posle toga da se vidi, da se pokrene... Ali i zemlje sa izvanrednim medicinskim sistemom kao što je Španija jednostavno nisu mogle da izdrže 'pik' krize. Veliki broj ljudi je istovremeno bio na respiratorima u šok sobama. Niko nije očekivao da će ovako da bude, odraziće se na sve grane života, ekonomiju, sport, koji će biti jedna od teže pogođenih grana, sigurno - kazao je Savić. 

SVE JE JASNO! FIBA odredila datum za SP 2023. godine!

(VIDEO) OVAKO SU PRE 10 GODINA POKRALI SRBE! Upozorenje, nije za one SA SLABIM SRCEM!

 

Prema njegovom mišljenju, trpeće i reprezentacije.

- Jednostavno, nemaš najbolje igrače. Ti igrači koji igraju u NBA ne mogu da dođu i to pravi veliki disbalans. Više od 80 odsto francuske reprezentacije igra u NBA i ne može da igra kvalifikacije. Slovenija kao evropski prvak nije mogla da igra sa Dončićem, jednim od najboljih igrača u Evropi i na svetu. Ako NBA sezona u budućnosti bude krenula u decembru, od tih igrača koji zajedno sa pripremama i plej-ofom odigraju više od 100 utakmica, teško je tražiti da dođu da igraju za reprezentaciju. Napori su neverovatni.

Situacija je veoma teška, a Savić ne vidi izlaz.

- Mislim da će se sve promeniti. Problem je što Evroliga gleda svoj interes, kao i FIBA, kao i NBA. Nema jednog tela kao UEFA u fudbalu, gde se zna kada mora da se završi sezona. Košarka je potpuno haotična u ovom momentu - smatra Savić.

 

 

Bonus video

Legendarni srpski košarkaš i sada poznati menadžer govorio je o trenutnoj, teškoj situaciji"



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija