• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

15:38

TURČIN BAŠ NIJE VOLEO SRBINA! Jurili su me psi, padala je kiša, bilo je hladno, blatnjavo....

Košarka

TURČIN BAŠ NIJE VOLEO SRBINA! Jurili su me psi, padala je kiša, bilo je hladno, blatnjavo....

Podeli vest

Igor Rakočević, nekadašnji srpski košarkaš, ispričao je zanimljivu anegdotu o iskustvu u dresu Efesa, kada mu je trener bio Ergin Ataman

On je bio gost Evroliginog podkasta i otkrio kako je bežao od divljih pasa koji su ga napali dok je trčao kroz šumu jednog kišovitog jutra.

VREME PROMENA! Šakota ide iz Zvezde!?

SVE JE JASNO! Saopštenje ABA lige za kraj svake dileme!

 



Kada sam igrao za Efes nisam baš imao dobar odnos sa trenerom Erginom Atamanom. Jedno jutro me je poslao na trčanje u sedam, pa sam morao da se budim u pet kako bih otišao u šumu na trčanje. Ataman je poslao kondicionog trenera koji me je odvezao, ali je problem bio što je kiša pljuštala. Trener mi je rekao da ne trčim jer je nemoguće, ali sam pokazao tu srpsku karakteristiku da posao moram da obavim i otišao da trčim. Bilo je hladno, blatnjavo i užasno - otkrio je Rakočević, a to nije bilo sve.

- Video sam desetak divljih pasa koji su krenuli ka meni čim sam ih i video i ukopao sam se u mestu ne znajući šta sledeće da uradim. Da li da se vratim nazad ili da samo nastavim? Nastavio sam ka njima da bi jedan od njih zalajao i onda su svi krenuli na mene. Počeo sam da trčim i popeo se na neku manju stenu kako bih im umakao i nastavio da trčim. Oni tuda nisu mogli da se popnu. Iskreno, sada mi je smešno, ali tada sam se prilično uplašio. Do sada je ovo znao jedino Boki Nahbar - kazao je Rakočević, koji je tokom karijere igrao i za Minesotu, Tau Keramiku, Crvenu zvezdu, Budućnost...

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija