• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2020

12:15

OZBILJNA PRETNJA ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Poruka iz Bara: Napadamo Evroligu!

Košarka

OZBILJNA PRETNJA ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Poruka iz Bara: Napadamo Evroligu!

Podeli vest

Predsednik KK Mornar iz Bara Đorđije Pavićević izjavio je da će taj tim u sledećoj sezoni za cilj imati plasman u Evroligu

- Imaćemo tim koji će napasti plasman u Evroligu, kroz ABA ligu ili Evrokup - rekao je Pavićević za podgoričke "Vijesti".

Barani su već počeli da kroje tim za sledeću sezonu, pošto su doveli Amerikanca Tejlora Smita i Aleksandra Lazića, doskorašnje krilo Primorske.

Prethodnih dana kao novo pojačanje Mornara pominjalo se i košarkaš FMP-a Marko Jeremić, kao i bivši krilni centar Budućnosti Erl Klark.

- Povezuje se mnogo igrača sa nama, mnogi nam se i nude, jer hoće da dođu u Bar. Počećemo pripreme sa igračima koje imamo na raspolaganju, pa ćemo onda videti da li nam je potrebno da neke pozicije popunimo.

Odlukom da sezona u ABA ligi neće biti nastavljena, nije odlučeno ko će u Evrokup pored Partizana, a Pavićević ističe da će se drugo po kvalitetu evropsko takmičenje sigurno igrati u Podgorici, Baru i Ljubljani.

- Evroliga je poslala pet prijava u sedište ABA lige. Jednu za Evroligu, koja pripada Crvenoj zvezdi i četiri za Evrokup, koje smo ispunili Partizan, Budućnost, Cedevita Olimpija i mi. Nije definitivno odlučeno, ali mislim da ćemo sigurno igrati u tom takmičenju - zaključio je Pavićević.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

Хвалите се уста...То је жеља пуста...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija