• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.06.2020

15:47

MILOJEVIĆ PREDAO TABLU! Kraj jedene ere u Megi: Jovanović novi trener!

Košarka

MILOJEVIĆ PREDAO TABLU! Kraj jedene ere u Megi: Jovanović novi trener!

Podeli vest

Košarkaški trener Dejan Milojević posle deset godina napušta Mega Bemaks, a na klupi tog kluba zameniće ga Vladimir Jovanović, saopštio je danas taj klub

Milojević je, po okončanju igračke karijere, 2010. godine postao sportski direktor Mege, a nakon toga je osam godina sa klupe predvodio tim.

On je danas, simbolično, predao tablu novom treneru Vladimiru Jovanoviću koji je sa Megom potpisao dvogodišnji ugovor.

Vladimir Jovanović je 2010. godine postao trener Partizana i u naredne dve sezone je osvojio pet trofeja i to jednu ABA ligu, dve titule u Srbiji i dva Kupa Radivoja Koraća.

Nakon Partizana karijeru je nastavio u inostranstvu. Jovanović je uspešno vodio i U18 i U20 selekcije Srbije, osvojivši sa reprezentacijom do 18 godina dve zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, 2009. u Francuskoj i 2017. u Slovačkoj.

Jovanović je istakao da mu je drago što su mu se ukrstili sportski putevi sa Megom.

- Moj početak bavljenja trenerskim poslom je bio vezan za rad sa mladim igračima. Kasnije sam se i kroz reprezentativne akcije afirmisao u radu sa mladima, a Mega je već deceniju i više poznata po promociji jako mladih igrača koji posle igraju veoma zapažene uloge u velikim timovima i koji stižu i do NBA lige. Po onome što sam radio, za šta sam školovan, način na koji sam sagledavao košarku, ovo je praktično prilika gde smo svi na istoj talasnoj dužini - rekao je Jovanović, prenosi klub.

Na pitanje kakvu Megu možemo da očekujemo sledeće sezone, Jovanović je istakao da ona mora da bude bude intezivna u svakom segmentu igre.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 3 godine

Bolje mu je da menja profesiju,jer moc koju je imao u Megi nigde vise nece imati.Vodio je mlad tim,a toliki bezobrazluk,dvolicnost i bahatost nigde nisam video.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija