• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

18:10

NOVA ŠAMARČINA ZA ĐORDIJA! Bivši šampion Evrope napustio Bertomeuov "brod" i otišao u FIBA Liga šampiona!

Košarka

NOVA ŠAMARČINA ZA ĐORDIJA! Bivši šampion Evrope napustio Bertomeuov "brod" i otišao u FIBA Liga šampiona!

Podeli vest

Francuski Košarkaški klub Limož i zvanično je napustio Evrokup i naredne sezone će igrati u FIBA Ligi šampiona

Nekadašnji šampion Evrope iz 1993. godine samo još jedan u nizu klubova koji su odlučili na takav korak. Pre njih put Lige šampiona su otišli Tofaš i Ritas...

OVO ZAISTA NEMA SMISLA! Tužni Dušan Tadić...

Predsednik Limoža Iv Martines je objavio i saopštenje povodom zvaničnog odlaska iz Evroliginih takmičenja.

- Vrlo smo srećni što smo potpisali ugovore sa FIBA Ligom šampiona i što ćemo tamo igrati u budućnosti, kao stabilan i uspešan klub. Naša odluka da odemo u FIBA zasnovana je na nekoliko motiva: ušli smo u takmičenje visokog kvaliteta koje ima investitore povezane sa NBA ligom i to su prepoznali timovi poput Darušafake, Bilbaa, Tofaša i Ritasa. FIBA kalendar se takođe mnogo bolje uklapa u kalendar našeg domaćeg šampionatai na kraju, FIBA Evropa i Limož oduvek imaju sjajnu saradnju i učinićemo sve da ovo bude uspešan projekat- rekao je Martines.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija