• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

14:40

KRAJ NADE ZA PARTIZAN! Virtus siguran da ulazi u Evroligu ako je PAO napusti!

Košarka

KRAJ NADE ZA PARTIZAN! Virtus siguran da ulazi u Evroligu ako je PAO napusti!

Podeli vest

Ukoliko Panatinaikos oslobodi mesto u Evroligi popuniće ga najverovatnije Virtus iz Bolonje

Tako bar tvrdi prvi čovek Virtusa Masimo Zaneti, bogati vlasnik firme Segafredo, koja je glavni sponzor tog kluba. Zaneti je rekao da je Virtus već uveliko u razgovorima sa Evroligom da popuni mesto.

SVE ĆE BITI POZNATO! Ovog datuma će biti jasno da li Obradović ostaje u Fenerbahčeu!

ZBOG ZVEZDE ODBIO PARTIZAN! Amerikanac stiže na Mali Kalemegdan?

 

 

- U kontaktu smo sa glavnim funkcionerima Evrolige. Radimo sve što možemo. Ukoliko se oslobodi mesto, Evroliga će dodati Virtus -  rekao je Zaneti.

 

Virtus je i ranije bio favorit za specijalnu pozivinicu Evrolige, ali je koronavirus poremetio planove. Uz Virtus jedini je i Partizan kandidat da zameni Panatinaikos, koji je već podneo zahtev da napusti takmičenje.

Virtus sa klupe predvodi srpski stručnjak Aleksandar Đorđević, a igraju Miloš Teodosić i Stefan Marković.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija