• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Maxbetsport

28.06.2020

15:10

OVAJ VIRUS ZOVEM "ČOVID-19"! Nekadašnji trener Partizana "pecnuo" Zvezdu!

Košarka

OVAJ VIRUS ZOVEM "ČOVID-19"! Nekadašnji trener Partizana "pecnuo" Zvezdu!

Podeli vest

Bivši trener Partizana Duško Vujošević rekao je da aktuelni koronavirus naziva "ČOVID-19" jer je po njemu Crvena zvezda najviše profitirala tokom pandemije

Legendarni trener Partizana nedavno je produžio ugovor sa rumunskim Klužom. Još uvek oseća gorak ukus zbog načina na koji je napustio Partizan, i smatra da bi bilo normalno da ivmma neku funkciju u klubu.

(FOTO) BIĆEŠ MRTAV AKO PREĐEŠ U ZVEZDU, NEĆEŠ ŽIV IZAĆI SA TERENA! Strašne pretnje navijača Partizana Koriju Voldenu!

 Da je situacija normalna, bio bih sigurno na nekoj funkciji u Partizanu. Trener se menja kada nema rezultata, ne iz političkih motiva. Iz tih motiva ni sada ne mogu da budem tu na nekoj drugoj funkciji. Potrebna mi je konstanta, idem tamo gde me žele i gde sam potreban. Osvojili smo ove sezone Kup Rumunije i bili smo drugi u prvenstvu u trenutku kada je prekinuta sezona zbog pandemija. Ambicije su maksimalne, ali pre svega se nadam da će ove godine da se igra košarka sa publikom na tribinama. To mi je najveća želja - rekao je Vujošević na početku razgovora za "Maxbetsport".

Foto: Starsportphoto

Iako zna da je sezona prekinuta zbog više sile, Vujošević žali zbog toga što je Partizanu upropašćena odlična sezona.

– Sigurno se ne bih osećao prijatno da sam u Partizanu. Imao je obezbeđenu prednost domaćeg terena i u Evrokupu i u ABA ligi, što nije mala stvar kada imate takvu publiku. Ne kažem da bi garantovano bio prvi, ali bi osvojio makar jedan trofej, što bi mu omogućilo igranje Evrolige. Partizan jeste zakinut, a Zvezda je najviše profitirala. Ovaj virus zovem “Čovid 19”

Ne krije Vujošević da mu Evroliga nije previše draga.

– Velika je šteta što je FIBA izgubila svoje krucijalno takmičenje. To je jedina evropska federacija koja je izgubila kontrolu nad Ligom šampiona. Najveći krivac za to je pokojni gospodin Bora Stanković. Bio je uveren da klubovi ne mogu da rukovode takmičenjem. Poslednja ponuda je bila da takmičenje vode po tri člana sa obe strane, a da Bora Stanković bude taj sedmi koji donosi odluke. On to nije prihvatio i FIBA je izgubila svoje takmičenje.

Foto: starsport

Vujošević smatra da je dobra odluka što crno-beli su ostali u Evrokupu.

– Partizan je morao da se opredeli da igra Evrokup. Postoje mnogo ozbiljne priče da bi jedna ekipa iz Beograda trebalo da dobije sledeće sezone A licencu. Zato je bio širi interes da Partizan igra FIBA Ligu šampiona, da bi onda Zvezda ostala jedini kandidat za tu licencu. Jadranska liga će da izgubi najverovatnije to jedno mesto, jer Evroliga želi da se osigura da se ne desi da to takmičenje osvoji neka Igokea ili tako neki “manji” klub.

Na pitanje da li je za ABA ligu ili ne, bio je jasan.

– ABA liga? Da! Uvek sam za to da se igraju jače lige, a ona je svakako jača od domaćih šampionata i pored svih svojih mana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Delija iz Valjeva

pre 3 godine

Vujoševiću jesu li ti konačno isplatili pare koje ti duguju godinama,da ne crkneš???Ti si samo još jedan milogorac više!!!!!

Cole5

pre 3 godine

po njemu samo je partizan veliki klub i on bi trebalo da dozivotno igra evroligu... nema vise velikih javnih preduzeca da tako nesto podrzavaju i da daju milione evra za evropski partizan da bi celnici partiyana gro tog novca strpali u vlastite dzepove... dobro razmislite koliko je para od sponzora ovaj Vujovid 19 strpao u svoje dzepove i zbog koih je kad ih nije bulo dovoljno vatao igrace za gusu na utakmicama...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija