• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2020

22:16

(VIDEO) KARI OSTAO SKAMENJENEOG LICA! Drama do KOSKE, Baskonija u infarkt završnici pobedila Barselonu i postala prvak Španije!

Košarka

(VIDEO) KARI OSTAO SKAMENJENEOG LICA! Drama do KOSKE, Baskonija u infarkt završnici pobedila Barselonu i postala prvak Španije!

Podeli vest

Košarkaši Baskonije novi su šampioni Španije pošto su u velikom finalu savladali Barselonu 69:67 košem u poslednjim sekundama duela odigranom u Valensiji

Junak utakmice bio je Akile Polonara koji je pogodio važnu trojku u završnici, a potom i dodao fenomenalno loptu do Luke Vildose za 69:67.

TRKA ZA SKUDETO NIJE GOTOVA! Lacio VASKRSNUO u drugom poluvremenu i nastavio poteru za Starom Damom!

Argentinac je poentira na tri sekunde do kraja, Barsa je imala posed, a Kori Higins je promašio trojku za pobedu. U završnici utakmice gledali smo duel sa mnogo kontakata, sudije su puštale žestoku košarku, i faul se dobijao samo za očigledne kontakte!

Tim Duška Ivanović je imao više raspoloženih košarkaša, a najefikasniji bio je Luka Vildosa sa 17 poena, koji je postigao ključan koš. Pratio ga je Šengelija sa 14 poena, dok je Diop dodao deset.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija