• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

21.07.2020

22:55

SRBIN NAPUSTIO MEGU I POTPISAO ZA FRANCUZE! Igraće protiv Partizana u Evrokupu!

Košarka

SRBIN NAPUSTIO MEGU I POTPISAO ZA FRANCUZE! Igraće protiv Partizana u Evrokupu!

Podeli vest

Dosadašnji košarkaš Mege Luka Ašćerić karijeru će nastaviti u francuskom klubu Burg An Bres

 

- Zahvalio bih Megi na ove dve godine ukazanog poverenja. Kada to kažem mislim na sve trenere, saigrače i ljude koji rade u klubu i u našoj hali. Odluka da dodjem u Megu je bila najvažnija koju sam do tada doneo i pokazala se kao najbolje rešenje sada kad sve sagledam. U svakom pogledu sam mnogo toga naučio, bilo to igrački ili ljudski. Svakako jedno prelepo iskustvo košarkaško i životno gde sam imao prilike da sretnem mnogo dobrih ljudi u košarci i van nje - rekao je Ašćerić za sajt Mege.

PARTIZAN ZVAO LITVANCA, ALI JE BIO SKUP! Crno-beli su njega videli kao zamenu za Trinkijerija!

- Megi želim puno uspeha u narednoj i svim ostalim sezonama. Moja košarkaška karijera ide dalje nekim drugim putem, ali će mi Mega svakako ostati u najlepšem sećanju - dodao je Ašćerić.

Foto: Starsportphoto

Naredne sezone će sa francuskim klubom igrati u Evrokupu.

Mega je zahvalila Ašćeriću i poželela mu sreću u novom klubu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija