• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2020

13:10

VELIKA NADA SRPSKE KOŠARKE! Sanjam da igram sa Teom, Bogdanom i Jokićem!

Košarka

VELIKA NADA SRPSKE KOŠARKE! Sanjam da igram sa Teom, Bogdanom i Jokićem!

Podeli vest

Jedan od najtalentovanijih srpski mladih igrača Filip obukao je dres Mege... On je objasnio svoju odluku, ali i otkrio je o čemu mašta

– To je bio neki plan, ali pandemija koronavirusa je to poremetila. Pomeren je datum NBA drafta, neće da bude treninga da se pokažem skautima u NBA ligi, pa mi je trebala neka rezervna opcija. Procenio sam da bi mi profesionalna košarka pomogla više od koledža, pa sam zato otišao u profesionalne vode - kazao je Petrušev za MaxBet radio.

Upitan je Petrušev u kojem NBA klubu bi voleo da nastavi karijeru.

– I dalje sam prijavljen za draft, čekamo da vidimo kakva su interesovanja. Ne žurim nigde, mogu i sledeće godine da se prijavim. Kada bih mogao da biram, možda bih se odlučio za neki tim na Floridi, Majami i Orlando. Tu sam završio srednju školu, dopada mi se ta sredina. Ne bi bilo loše ni kada bi me izabrali Denver ili Sakramento, pošto tamo ima naših igrača. Svakako, bilo koja ekipa da me draftuje, bio bih presrećan.

Bio je mladi srpski igrač na spisku Igora Kokoškova za okupljanje na Kopaoniku, koje je otkazano zbog situacije sa koronavirusom.

 Čuli smo se. On je selektor, ima kontakt sa igračima koji su na raspolaganju. Čast mi je da igram za Srbiju. Ispunjen mi je san samo što sam se našao na istom spisku sa Milošom Teodosićem, Bogdanom Bogdanovićem, Nikolom Jokićem… Nadam se samo da ću da dočekam priliku da zaigram sa njima na nekom takmičenju pre nego što odu u penziju - zaključio je Petrušev.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija