• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

13:10

OVA BOLEST JE PODMUKLA, NAPADA I RAZARA! Muta Nikolić progovorio o borbi sa koronom!

Košarka

OVA BOLEST JE PODMUKLA, NAPADA I RAZARA! Muta Nikolić progovorio o borbi sa koronom!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaški stručnjak Miroslav Nikolić otkrio je kako je izgledala njegova borba sa koronom

- Prvi simptom koji sam osetio je bila temperatura, odmah sam se javio gde treba i pratio protokol. Osećao sam slabost, kao da imam upalu mišića, a brzo sam izgubio i čulo mirisa i ukusa. Ukratko osežao sam se kao da sam ispao iz voza. Sve me je bolelo, noge, ruke, jedino nisam kašljao -  objasnio je u razgovoru za "Blic" iskusni srpski trener.

Brzo je smešten u bolnicu Dragiša Mišović.

- Bio sam na trećem spratu gde nije bilo teških slučajeva. Bio sam u sobi sa jednim mladićem, a oko nas bilo je situacija gde dođu mladi ljudi sa ne tako lošom slikom, a onda im se stanje odjednom pogorša i moraju na respirator. To je podmukla bolest, napada, razara, a ti ne osećao gotovo ništa.

Muta je bolje.

- Sada je sve u redu, stvarno se osećam bolje, ali imam još 14 dana izolacije i to poštujem i zbog sebe, ali i zbog drugih. Imam jedan blok u stanu iz kog ne izlazim, jer postoji opasnost i od drugih virusa, pa ne želim da rizikujem.

Iskusni trener je dobio mnogo poziva.

Zvali su svi moji igrači. Bogdan Bogdanović prvi, Stefan Marković. Stefan Jović... Nazvao me je i predsednik Vučić, ali i general Nebojša Pavković. Zabrinuo se za mene - objasnio je Nikolić.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija