• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

10:30

POBEGAO SAM TAMO JER SAM BIO GLADAN! Emotivni intervju Majkla Odža koji tera suze na oči!

Košarka

POBEGAO SAM TAMO JER SAM BIO GLADAN! Emotivni intervju Majkla Odža koji tera suze na oči!

Podeli vest

Tragično preminuli košarkaš Majkl Odžo nije imao lagodan život. Početak košarkaške karijere obeležili su brojni problemi kao što su hladnoća i glad sa kojima se susretao pre upisivanja koledža

Studirao je na Florida Stejtu, a u jednom intervjuu svojevremeno za tamošnji portal "floridastate. rivals" ispričao je čak i zašto je odabrao baš ovaj univerzitet.

(FOTO) ODŽO JE BIO U VEZI SA SRPKINJOM KOJA SE NA DIRLJIV NAČIN OPROSTILA OD NJEGA: Probudi se, vreme je za kafu!

- Prvo sam želeo da se sklonim od hladnoće, a drugi razlog je bila hrana. Želeo sam da se nađem negde gde ću jesti i gde će mi ostati za kasnije jer sam znao da ću za dva sata ponovo da ogladnim - ispričao je Odžo.

Foto: Starsportphoto

Česta glad naterala ga je da završi školu po ubrzanom programu.

- Rekli su mi da ako hoću na koledž moram da završim ubrzani šestomesečni kurs u pripremnoj školi. Bila je to moja karta za koledž. Da nisam to uradio morao bih još godinu da čekam na upis jer sam stigao u januaru u SAD. Zato sam morao da uzimam onlajn časove. Ponekad sam budan provodio celu noć kako bih završio domaći, a pre Florida Stejta mi nije bilo lako.

- Sada imam sve na koledžu, a pre toga smo večerali u pola šest i već oko pola osam ja sam bio gladan, a nisam imao para. I šta sam drugo mogao da uradim? Odlučio sam da diplomiram i pobegnem na koledž kako bih imao šta da jedem - otkrio je Odžo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija