• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

08:52

ODŽU JE SAMO KLECNULA LEVA NOGA! Smrt košarkaša snimljena kamerom!?

Košarka

ODŽU JE SAMO KLECNULA LEVA NOGA! Smrt košarkaša snimljena kamerom!?

Podeli vest

Smrt Majkla Odža potresla je celu Srbiju... Snažni centar preminuo je na treningu a scena je bila više nego jeziva

Pojavili su se novi detalji iz sale stadiona Partizana.

- Trening je počeo istezanjem nigerijskog košarkaša u 12.05 časova. Dve vežbe koje je radio završio je u 12.18. U 12.19 mu je klecnula leva noga, košarkaš je pao i prisutni su mu odmah pritrčali u pomoć. Jasno se vidi da su se okupljeni borili za njega, doneli su mu vodu, hladili ga, pritiskali mu srce. Nakon svega stigla je i Hitna pomoć, ali je već tada bilo očigledno da je Odžo izdahnuo u sali na stadionu Partizana. U međuvremenu, policija je uzela iscrpne izjave očevidaca, istraga je u toku - otkriva izvor Alo-a.

Navodno, isti izvot tvrdi da je sve snimljeno kamerom... Obdukcija je urađena u ponedeljak a očekuje se da narednih dana bude poznat i tačan uzrok smrt snažnog igrača.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 3 godine

Tužna sudbina ali je po svemu sudeći sam kriv zbog neodgovornog odnosa prema svom zdravlju. Posle svih tekstova i priča o teškim posledicama koje covid-19 ostavlja na oranizam čoveka, otići na trening u teretanu samo nekoliko dana nakon negativnog testa je neshvatljivo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija