• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

16:22

FRKA U TUNELU! Simeone NASRNUO na Nemca! Ja to nikad ne bih uradio!

Fudbal

FRKA U TUNELU! Simeone NASRNUO na Nemca! Ja to nikad ne bih uradio!

Podeli vest

Treneri Lajpciga i Atletika iz Madrida Julijan Nagelsman i Dijego Simeone, sukobili su se tokom poluvremena četvrtfinalnog meča Lige šampiona između ova dva tima (2:1)

Duel je pripao Lajpciju koji je trijumfovao sa 2:1, a nakon meča je Nagelsman otkrio da je došlo do sukoba  uz napomenu da ima iskreno poštovanje prema Argentincu kog opisuje kao velikog pobednika.

LAJPCIG UKRAO ZVEZDI REKORD! Crveno-beli su ovo ljubomorno čuvali 63 godine!

(VIDEO) SAVIĆ TRAGIČAR! Lajpcig je u polufinalu Lige šampiona! Atletiko poražen u finišu, bivši igrač Partizana nije imao sreće!

 

Sve je krenulo od pitanje novinarke Brite Hofman koja je od Nagelsmana tražila da prokomentariše i duel dvojice trenera, misleći na sve ono što se odvijalo na terenu.

- Osim na poluvremenu, sve je bilo okej. Nakratko je pokazao lice pobednika koji je spreman na apsolutno sve za pobedu - kazao je Nemac koji nije želeo da detaljiše: 

- Neću vam sada reći detalje, ali postoje kamere. Što se tiče vašeg pitanja da li je bilo nesportskog ponašanja, reći ću samo da ja to ne bih napravio. Ali svako za sebe mora da odluči.

- Simeone mi je posle čestitao na pobedi i to je iskreno mislio - rekao je Nagelsman kog zovu "Mali Murinjo".

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija