• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

14:12

KOKOŠKOV BESAN NA SEBE! "OSEĆAM SE BEDNO! TRENERI SU TI KOJI GUBE UTAKMICE..."

Košarka

KOKOŠKOV BESAN NA SEBE! "OSEĆAM SE BEDNO! TRENERI SU TI KOJI GUBE UTAKMICE..."

Podeli vest

Fenerbahče je poražen na svom parketu od Bajerna nakon preokreta 75:71

Imao je Fenerbahče +20 na poluvremenu, Bajern je deolvao bezidejno, ali potpuni preokret u druge dve četvrtine i na kraju pobeda Bavaraca 75:71. 

Igor Kokoškov nakon utakmice nije bio preterano raspoložen. Ipak, istakao je da je ovo trenerov poraz i da se oseća bedno.

- Prikazali smo dva potpuno drugačija lica. Verujem da je prvo poluvreme ono pravo. U drugom smo nestali, izgubili smo cilj, nismo imali energiju, ostali smo bez gasa - rekao je Kokoškov nakon poraza.

Foto: ap photo

- Verujem da su treneri ti koji gube utakmice. To su mi govorili moji treneri, bivši mentori još pre 20 godina. Kad god se izgubi, uvek je do trenera. Uvek ću biti iza tima i igrača. Osećamo se bedno - zaključio je vidno nezadovoljni Kokoškov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija