• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

12:37

HRVATI ODLEPILI! Hezonja zaprepastio komšije, teško će mu ovo oprostiti! Dečko, da li se šališ?

Košarka

HRVATI ODLEPILI! Hezonja zaprepastio komšije, teško će mu ovo oprostiti! Dečko, da li se šališ?

Podeli vest

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja poprlično je iznervirao zemljake, pitanje je da li će mu ovo oprostiti

Hezonja ima 25 godina, a poslednje nastupe u nacionalnom timu ubeležio je još 2016. na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Bilo je to protiv Srbije u četvrtfinalu kada su "orlovi" slavili i kasnije stigli do srebrne medalje. Hezonja je na Instagramu odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a posebno je pažnju izazvao odgovor na jedno pitanje.

Aktuelni član Portland Trejl Blejzersa je upitan zašto ne igra za reprezentaciju Hrvatske i odgovorio je:

- Zato jer sam umoran i ne da mi se - napisao je Hezonja.

Foto: Instagram

 

Hrvatski mediji su preneli ovaj odgovor uz dilemu da li se šalio ili je ozbiljno odgovorio.

Hezonja je karijeru gradio u Barseloni, a potom prešao u Orlando Medžik, Njujork Nikse i sada je u Portlandu. Prošle sezone je u NBA ligi upisao 53 nastupa uz 4.8 poena i 3.5 skokova po utakmici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31