• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.11.2020

16:28

DRVLJE I KAMENJE PO ČOVIĆU! Mijailović zahteva POLIGRAF! "On nije NORMALAN čovek! Jednog dana će Delije shvatiti šta on zapravo radi Zvezdi"

Košarka

DRVLJE I KAMENJE PO ČOVIĆU! Mijailović zahteva POLIGRAF! "On nije NORMALAN čovek! Jednog dana će Delije shvatiti šta on zapravo radi Zvezdi"

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović dao je opširan intervju za "Kurir" u kom je žestoko odgovorio Nebojši Čoviću na reči koje je prvi čovek KK Crvena zvezda izgovorio tokom gostovanja na "TV Pink"

Podsetimo, Čović je tada rekao sledeće:

- Ime Partizana nije krivo, krivi su ljudi koji su kadrovisali takve ljude u sport. Puno se ološa nakupilo u košarci. Baš pravog ološa, nepismenog, polupismenog, dozvoljava im se da pljuju, napadaju porodicu sa svih strana.

To je žestoko pogodilo Mijailovića koji je opširno opleo po Čoviću, pa je za početak pokušao da objasni kako je po njegovom mišljenju ABA liga dospela u ćorsokak.

- Predsednik klubova iz Železnika, oba kluba, podneo je tužbu protiv ABA lige pre utakmice u Podgorici i od tada kreću svi problemi. Apsurd svih apsurda je da je on podneo tužbu za pravnu neuređenost u trenutku kada je bio predsednik i potpredsednik lige. Oni koji ga poznaju i prate znaju da to nije iznenađenje - počinje intervju za Kurir Mijailović.

Foto: Starsportphoto

 

Potom je pokušao da objasni takvo svoje mišljenje.

- Podneo je tužbu da bi odluka bila što povoljnija za njega, da bi dobio dve utakmice. Zvezda je tada igrala dve važne utakmice u Evroligi i trebalo mu je da se oslobodi teškog meča u Podgorici. Tako je izmislio da nema bezbednosnih uslova. Uradio je to da bi mogao da kompenzuje i ucenjuje. Pošto je prekidom sezone tužba izgubila funkciju, on ju je iskoristio da uceni ligu kako bi tasta svog sina Zorana Toškovića ubacio na mesto predsednika ABA lige.

Zatim je otkrio i koji su ciljevi Nebojše Čovića.

- Pa da postavi tasta svog sina za predsednika po cenu toga da ugasi ligu. A to neće moći.

Foto: Starsportphoto

 

U nastavku je istakao i zašto misli da Čović insistira na tome.

- Želi da kontroliše ABA ligu u potpunosti. Čovek nema prijatelje, koji nema saradnike, izuzev svoje porodice, zato što ne posluje tržišno. Nigde nije prisutan veći nepotizam nego u ta dva kluba. U FMP, koji je njegov privatan klub, i Crvenoj zvezdi, koja je zarobljena od Čovića i njegove familije. Da li je normalno da predsednik ABA lige ispred FMP bude neko ko je do juče bio predstavnik Crvene zvezde u KS Beograda? Nisam ja neprijatelj Čoviću, njemu je neprijatelj Partizan, koji mu očigledno ceo život smeta da ispuni ciljeve. Živim za trenutak, nadam se da ću tada biti u sportu, kada će na čelu našeg gradskog rivala biti normalan čovek, da možemo da pričamo o sportu, o interesima srpske košarke. Jer taj klub je stvarao istoriju ovog sporta zajedno sa Partizanom. A ne da imamo farmu svaki dan na raznim televizijama.

Na SUDU ĆE PRIČATI DA NIJE MISLIO NA MENE

Uzburkali ste javnost tvitom u kome pominjete advokate. Da li ćete tužiti Čovića?

- Nakon što je izneo one stvari na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, mislim da je tužilaštvo već trebalo da reaguje po službenoj dužnosti. Da pozove i njega i mene na saslušanje. Naši advokati će danas tražiti to. Jer mora da se utvrdi da li je ono što je izneo tačno ili nije. Reč je o čoveku koji se ceo život krije iza metafora. Nikome u lice ne može da kaže ništa, pa pretpostavljam da će u tužilaštvu reći da nije mislio na mene. Pošto se radi o čoveku koji nije čovek. Takođe ćemo tražiti da obe strane idu na poligraf. Dvadeset godina se bavim privatnim biznisom, imam porodicu i želim da se ovo istera na čistac. Podnosimo tužbu sigurno. Pa neka dokažu da sam ja plaćao nekoga da vređa njegovu suprugu. Gde, kome i koliko sam ja to platio ili o kakvom švercu narkotika je pričao.

Gospodin Čović konstantno apostrofira vređanje porodice.

- Nije uvreda ako sam izneo da su članovi njegove porodice zaposleni. Samo sam saopštio činjenice koje nije osporio, a to je da je u državnom klubu od nacionalnog značaja, kojeg je uzeo kao taoca, zaposlio celokupnu familiju. Da se ponaša kao da je to njegov privatni klub, gde izvlači novac. A to će jednog dana navijači Zvezde da shvate - zaključio je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koroman

pre 3 godine

Poslednji cas je da se Covic zauvek istera iz kosarke -covek je veliko i opasno zlo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija