• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

21:22

NOVE TEŠKE REČI NEBOJŠE ČOVIČA! Žestoko o Ostoji Mijailoviću i Partizanu!

Košarka

NOVE TEŠKE REČI NEBOJŠE ČOVIČA! Žestoko o Ostoji Mijailoviću i Partizanu!

Podeli vest

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, ponovo je uzburkao duhove u našoj košarci, novom zanimljivom izjavom

Čović je u intervjuu za "Objektiv ponovo govorio o sukobima na realciji Crvena zvezda - Partizan:

- Što se tiče tužbi, poligrafa i ostalih stvari ja sam na raspolaganju. Gledao sam izjave, intervju i otvoreno pismo, ono govori o varijanti kada ga pogledam odmah ga bacim u smeće, jer to nema nikakvog sadržaja, niti me brine sve to o čemu pričaju, poligrafi i ostale stvari. Ja to neću raditi preko medija nije to rijaliti, znam da gospodin voli rijaliti i voli blato. Oko Đinđića može da pita doskorašnjeg šefa Velju Ilića, oko Kosova ima državne organe. Ponosim se svim svojim radom u javnom životu. Dajte činjenice, tu su brutalne laži i priče oko moje supruge, moje ćerke, sina…

Foto: Starsportphoto

Smatrate da se iz KK Partizan orkestriraju napadi na vašu porodicu?

- Naravno. To permanentno rade, imate dokaze na svakoj utakmici, a imate i druge dokaze, ali o tome ćemo pričati tamo gde treba da pričamo. Nemam ja nikakav strah, to je pokušaj manipulacije i dodvoravanja Partizanovim navijačima. Nisam kriv za njihove greške i propuste- poručio je Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija