• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2020

07:45

ZVEZDA SE EKSPRESNO OGLASILA POSLE POBEDE U DERBIJU!

Košarka

ZVEZDA SE EKSPRESNO OGLASILA POSLE POBEDE U DERBIJU!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se na zvaničnom sajtu nakon pobede u derbiju nad Partizanom (86:85)

Crveno-beli su objasnili zašto je pobeda u derbiju "istorijska" i podsetili da su kao "favorizovana" ekipa došli na megdan Partizanu što im je bio osmi meč u 17 dana.

Saopštenje prenosimo u celosti bez korekcija redakcije:

Pobeda Zvezde zaslužena 

- Celokupna uprava KK Crvena zvezda mts želi ovim putem da čestita treneru, stručnom štabu, i košarkašima veliku i potpuno zasluženu pobedu, koju su izvojevali u utakmici 8.kola ABA lige koja je odigrana u ponedeljak uveče.

Pobeda dobija još više na značaju zbog činjenice da je naš tim vodio celu utakmicu, ali se i izborio sa mnogim neuobičajenim okolnostima sa kojima se susreo tokom meča, koji ovu utakmicu stavljaju i u rang “istorijske”.

Foto: Starsportphoto

 

Nikada u 75 godina dugoj istoriji nismo odigrali utakmicu u kojoj je Crvena zvezda izvela 25 slobodnih bacanja manje od protivničkog tima (38-13), što je neverovatnih, skoro tri puta više slobodnih bacanja koje je izveo protivnički tim. Takođe, nismo imali prilike do večeras da vidimo da je naš tim napravio čak 31 faul u odnosu na samo 19 faulova protivničkog tima?

No, šta je tu je, na ovu utakmicu, kao i na sve ostale, došli smo sa željom da se nadigravamo, pokažemo svoj kvalitet, bez obzira na umor, povrede i stavljanje našeg tima u ulogu apsolutnog favorita.

Trijumf u derbiju bez dvojice važnih

Zbog toga ova pobeda ima mnogo veći značaj, zbog načina na koji je izvojevana i u okolnostima u kojima se brzo “zaboravlja” da je ovo bio 8. meč našeg tima za samo 17 dana, i odigran bez dvojice važnih igrača.

Crvena zvezda će nastaviti da se bori i svoje pobede traži na parketu, a protivniku koji bude bio bolji uvek ćemo čestitati.

Foto: Starsportphoto

 

Naš tim već u četvrtak očekuje još jedan veliki izazov i nova utakmica Evrolige protiv turskog Anadolu EFES-a.

Celokupna uprava KK Crvena zvezda mts će se truditi da prvom timu i stručnom štabu obezbedi uslove da nastave da se bore u ovim izuzetno teškim vremenima, i što dostojnije i uspešnije predstavljaju srpsku i regionalnu košarku u Evroligi - piše u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 3 godine

Oni samo uz ovakvo suđenje mogu da se suprostave šampionu . Bruka za kriterijum ovih"sudija".

Bpbo

pre 3 godine

Koliko ste imali igraca u rosteru,toliko ste pravili prekrsaja!Budzet vam je ,,manji,,od Partzanovog.Smesno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija