• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2020

22:23

RAKOČEVIĆ IZNENADA NAPUSTIO KSS!

Košarka

RAKOČEVIĆ IZNENADA NAPUSTIO KSS!

Podeli vest

Igor Rakočević napustio je mesto potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije nakon što mu je istekao šestogodišnji mandat

- Za ukupno 6 godina na toj odgovornoj funkciji, trudio sam se da maksimalno posvećeno, savesno i pošteno odradim svoj posao. Verujem da sam u tome uspeo. Osvojene su 3 zlatne i jedna bronzana medalja sa mlađim kategorijama za koje sam bio zadužen, uspešna promocija košarke po Srbiji, stvaranje dobrih odnosa sa klubovima i veliki uspeh u predočavanju mladim igračima koliko je bitno odazvati se pozivu za dres reprezentacije i kolika je čast biti pozvan za taj dres - istakao je Rakočević.

Foto: Tanjug

Tokom mandata izuzetno je ponosan na to što je Republiku Srpsku približio Srbiji, a sjajna saradnja vidi se u tome što je Srbija baš iz Republike Srpske dobila igrača koji je postao kapiten zlatne juniorske generacije, a trenutno je i A reprezentativac Dalibora Ilića.

Bilo je tu mnogo razgovora i sa roditeljima, igračima, trenerima, agentima s ciljem da im se objasni i pomogne da shvate važnost igranja za Srbiju. Neki od naših najtalentovanijih mladih igrača koji su učestvovali u našim reprezentativnim programima su danas NBA igrači, izabrani u prvoj rundi drafta. Ipak, najvećim uspehom smatram činjenicu da nijedno dete srpskog porekla nije izostavljeno, gde god da to dete živi i igra košarku, i da je svaki naš mladi igrač dobio podjednaku šansu da obuče dres reprezentacije - istakao je Rakočević. 

Foto: Starsportphoto©

 

- Napraviću kratku pauzu, a onda ću biti spreman za nove sportske izazove jer verujem da je moja dužnost da košarci još više vratim. Hvala dragim kolegama i saradnicima iz KS Srbije i da im poželim mnogo sreće u daljem radu - podvukao je Igor Rakočević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija