• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

20:52

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI! Poznati sportista priznao da je homoseksualac /VIDEO/

Košarka

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI! Poznati sportista priznao da je homoseksualac /VIDEO/

Podeli vest

Poznati švajcarski basketaš Marko Leman (27) javno je priznao da je homoseksualac

Leman je drugi najbolji švajcarski basketaš, a 63. poziciju zauzima na svetskoj rang listi.

On nije želeo da kao većina sportista čeka da okonča karijeru pa se izjasni, već je to uradio na vrhuncu.

Ovo je za sve ljude koji ne žele da žive dvostruki život, koji ne žele da žive u sistemu u kome ne postoje. Ovo je za buduće generacije, da bi oni mogli da se bave sportom i da se ne kriju. Neću lagati, ovo je i za mene, jer ne mogu više da nosim ovo breme - izjavio je Leman.

Potom je ispričao kako je zamišljao da svima to pokaže.

Utakmica je izjednačena, ja pogodim šut uz zvuk sirene. Šut za pobedu. Sad sam šampion i MVP, svi slave. Ja ljubim mog dečka ispred svih.

Na kraju je Leman istakao da su njegovi saigrači znali za tu tajnu.

Tri godine sam igrao 47 vikenda godišnje. Proputovao sam svet, igrao u 20 zemalja. Neko vreme sam bio i među najboljih 15 na svetu, to je bio moj san, ali nisam bio srećan - poručio je Švajcarac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija