• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2021

19:14

AMERIKANAC HVALI SRBINA NA SAV GLAS! Obradović je najpametniji čovek kojeg znam!

Košarka

AMERIKANAC HVALI SRBINA NA SAV GLAS! Obradović je najpametniji čovek kojeg znam!

Podeli vest

Američki košarkaš Derik Vilijams izjavio je da mozak kakav ima Željko Obradović nikada nije video.

Nekada je Derik Vilijams kao član Klivlenda igrao finale NBA lige. Igrao je u još nekoliko timova u najjačoj ligi na svetu, ali iznenadio je sve(t) kada je izjavio da košarkaški mozak kao Obradovićev nigde nije video!

Vilijams, koji je igrač Valensije, prepun je pohvala na račun  Željka Obradovića, najboljem evropskom treneru svih vremena.

- On je odličan trener. Zna sve o košarci. Verovatno je najpametnija osoba koju sam ikada upoznao. Postoje samo dva čoveka koji znaju sve o ovoj igri - Željko Obradović i Lebron Džejms- rekao je Vilijams.

Vilijams i Obradović sarađivali su u Fenerbahčeu...

- Takav trener vas tera da radite još jače. Mnogo ga poštujem. Prošle sezone smo imali nešto lošiji start sezone, ali smo želeli da mu vratimo osmeh na lice. Ljubav koju on ima prema košarci prevazilazi sve što sam video do sada. On je istovremeno trener i učitelj, a mnogo ga poštujem jer vas svakog dana tera da igrate baš onako kako treba'', dodao je košarkaš koji sada nastupa za Valensiju- zaključio je Vilijams. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija