• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

22:19

MORNAR NEZADOVOLJAN SUĐENJEM! Da li je ovo košarka ili RUKOMET!?

Košarka

MORNAR NEZADOVOLJAN SUĐENJEM! Da li je ovo košarka ili RUKOMET!?

Podeli vest

K:ošarkaši Zvezde savladali su Mornar rezultatom 86:78 u derbiju 16. kola ABA lige! Četa Dejana Radonjića zasluženo je slavila na kraju meča, ali tako ne misle iz tabora Mornara

- Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Nismo se adaptirali, ali nemoguće je i adaptirati se na tako nešto. Posebno se to odnosi na igrača broj '10' (Lazića pr. au) i Dobrića, koji su bili previše agresivni, pa i pregrubi. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu - poručio je prvi asistent Mihaila Pavićevića, Zoran Peruničić.

Foto: Starsportphoto

Tu nije bio kraj nezadovoljstvu iz tabora Mornara. 

- Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povredio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem - zaključio je Peruničić. 

Sa druge strane asistent Dejana Radonjića Saša Kosović bio je izuzetno zadovoljan izdanjem svog tima. 

- Svaka čast momcima, odigrali su timski. Kada igramo tako možemo da pobedimo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, imaju odličnu sezonu, predstavljaju ABA ligu sjajno i na evropskoj sceni. Presudila je dobra odbrana, timska igra, uz solidan šut. Kada igramo timski i ovako dobro možemo mnogo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

NEZADOVOLJNI SUĐENJEM??? NEKA SAMO PREBROJE KOLIKO SU SUDIJE PUTA SUDILE 2+1 U NJIHOVU KORIST. TOLIKO O SUĐENJU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija