• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

20:00

PAŠUTIN I GORDON JEDNOGLASNI! Na pobedu protiv Partizana!

Košarka

PAŠUTIN I GORDON JEDNOGLASNI! Na pobedu protiv Partizana!

Podeli vest

Partizan u sredu (20.30) igra utakmicu koja će mu vrlo verovatno odrediti sudbinu ove sezone! U Beograd stiže ruska Lokomotiva koja je u prošlom meču bila bolja od crno - belih

Košarkaši Partizana učiniće sve da pobede Lokomotivu u predstojećem susretu u okviru Evrokupa, a očekivanja pred utakmicu izneli su trener ruskog tima Jevgeni Pašutin, kao i bivši košarkaš crno-belih, Dru Gordon.

-Najvažnija stvar je da budemo agresivni u odbrani u Beogradu. Moramo da igramo dobru defanzivu protiv Perkinsa, Pejdža i Jaramaza. A da u reketu zaustavimo Veličkovića, Jankovića i Tomasa. Neophodno je da kontrolišemo pik en rol protivnika, da se naviknemo na fizički jaku igru i da budemo bolji u skoku. Ovo je važna utakmica, daćemo maksimum i igraćemo samo na pobedu", rekao je Pašutin.

Foto: Starsportphoto

Gordon želi pobedu protiv bivšeg kluba

Dru Gordon je ranije nosio dres Partizana, pa zna šta čeka njegov tim.

- Biće to teška utakmica. Igrati u gostima nikada nije lako. I jedni i drugi imamo veliki ulog. Ali, mislim da smo odradili dobro pripremu utakmicu. Imam veru u igrače, da ćemo igrati čvrsto, zajedno i da ćemo pobediti-  rekao je Dru Gordon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija