• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

09:42

IBRA JE OPET BIO NESTAŠAN! UDARILI NA ZLATANA zbog izjave na Sanremu!

Fudbal

IBRA JE OPET BIO NESTAŠAN! UDARILI NA ZLATANA zbog izjave na Sanremu!

Podeli vest

Portparol politički organizovanog dela italijanske LGBT zajednice Fabricio Maraco optužio je Zlatana Ibrahimovića, asa Milana, za homofobiju nakon njegovog nastupa na Sanremu

Šveđanin je, uz Sinišu Mihajlovića, bio specijalni gost na festivalu u Liguriji na kojem je i zapevao sa srpskim trenerom, ali je jedan trenutak posebno naljutio LGBT zajednicu.

Voditelj festivala, umetnik Amadeus, tražio je od Zlatana da zamisli kako bi izgledao ovaj događaj da se prenos organizuje iz njegove kuće.

- Pevači u dnevnoj sobi, devojke sa Zlatanom. Ti u kuhinji dok mi kuvaš kafu - rekao je Zlatan pa prokomentarisao i Ahilea Laura:

- Njega bismo stavili u garažu da pazi na aute, lopovi ne bi ništa ukrali jer bi ga se uplašili.

Foto: reuters

 


Inače, Lauro je talijanski pevač kog mnogi porede sa američkom pevačicom Lejdi Gagom zbog toga što se ne deklariše kao "on" ili "ona" već kao "ono". Zato je ta Zlatanova pošalica i izazvala reakciju LGBT političke stranke.

Predstavnik te organizacije je u razgovoru za list "La Repubblica" osudio Ibrahimovićev istup i podsetio da Šveđaninu ovo nije prvi put da tako nešto kaže.

- Ibrahimović je još u Španiji pokazao da je sklon homofobnim ispadima. Kad ga je jedan novinar 2010. godine pitao da li je homoseksualac, on mu je poručio da mu dovede svoju sestru - podsetio je Maraco koji je iskoristio priliku i da uveže ova Zlatanov ispad sa onim koji je imao sa Lukakuom u derbiju Milana i Intera.

Maraco smatra da je, bez obzira na odluku UEFA, Ibrahimović rasistički vređao Lukakua i njegovu majku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija