• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.03.2021

23:29

DRAMA U MINHENU! Lučić srušio Efes i sjajnog Micića! Barselona i Valensija slavili "s pola gasa"

Košarka

DRAMA U MINHENU! Lučić srušio Efes i sjajnog Micića! Barselona i Valensija slavili "s pola gasa"

Podeli vest

Pobede u okviru 30. kola Evrolige ostvarili su Bajern, Barselona i Valensija

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su na svom terenu Efes sa 80:79 (18:23, 19:23, 22:17, 21:16).

Pobedu Bajernu doneo je srpski košarkaš Vladimir Lučić poenima sa linije za slobodna bacanja u samoj završnici. On je utakmicu završio sa 18 poena i tri skoka. Džejlen Rejnolds pobedi je doprineo sa 14 poena i devet skokova, a Vejn Boldvin i Paul Cipzer sa po 12 poena.

U ekipi Efesa najefikasniji je bio srpski košarkaš Vasilije Micić sa 19 poena, četiri skoka i tri asistencije. Šejn Larkin dodao je 15 poena, a Rodrig Bobua 14 poena.

Košarkaši Barselone pobedili su na gostovanju ekipu Milana sa 72:56 (15:12, 23:17, 17:15, 17:12).

Najefikansiji u ekipi Barselone bio je Nikola Mirotić sa 15 poena i pet skokova, Adam Hanga je upisao 11 poena, dok je Brendon Dejvis dodao osam poena i tri skoka.

U ekipi Milana najbolji učinak imao je Šejvon Šilds sa 10 poena i tri skoka, Džeremi Evans je dodao devet poena i tri skoka, a po osam poena su upisali Zek Ledej i Rikardo Moraskini.

Srpski košarkaš u italijanskoj ekipi Vladimir Micov postigao je šest poena.

Nešto ranije su košarkaši Valensije pobedili u Rusiji Himki sa 77:68 (27:17, 17:21, 14:11,19:19).

Valensiju su predvodili Derik Vilijams sa 18 poena i četiri skoka i Majk Tobi sa 12 poena i devet skokova. Srpski košarkaš Nikola Kalinić dodao je 10 poena, pet skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte, a sa 10 poena utakmicu je završio i Klemen Prepelič.

U ruskom timu najefikasniji je bio Džordan Miki sa 20 poena i sedam skokova. Sergej Karasjov postigao je 16 poena, a Erik Mekalum 10 poena i pet asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija