• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2021

16:54

JOVANOVIĆ OPTIMISTIČAN! Izvukli smo POUKE iz ranijih mečeva!

Košarka

JOVANOVIĆ OPTIMISTIČAN! Izvukli smo POUKE iz ranijih mečeva!

Podeli vest

Mega će 1. juna od 20.30 dočekati Partizan u okviru prvog plej - of meča Superlige Srbije

Utakmica će se igrati u hali Mega Factory bez prisustva publike.

Izabranici Vladimira Jovanovića plasirali su se u polufinale pobedivši Vojvodinu sa 2:0 u seriji, dok je Partizan istim rezultatom pobedio Mladost iz Zemuna.

Trener Mege istakao je da je njegova ekipa izvukla pouke iz ranijih mečeva sa Partizanom.

– Polufinalna serija je već dovoljna činjenica da u tu seriju uđemo jako motivisano. Čeka nas Partizan sa kime smo do sada odigrali dve utakmice, obe rezultatski neizvesne, jako dobro i siguran sam da smo iz te dve utakmice izvukli pouke. Oni su tim koji je bez obzira na rezultat, sastavljen za najviše domete, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Imaju dovoljno iskustva i kvaliteta da naprave dobar rezultat. Mislim da je na osnovu prethodnog iskustva jako bitno, i da će se tu utakmica lomiti, da im odgovorimo na fizičkom polju, da zaustavimo njihovo trčanje i izuzetno kvalitetan skok u napadu, zbog čega smo i prethodne utakmice sa njima izgubili. Mislim da će te dve stvari, pored nekih taktičkih zamisli, možda biti i najvažnije za utakmice koje su pred nama. Siguran sam da ćemo izaći jako motivisani i daćemo dati sve od sebe da ostvarimo što je moguće bolji rezultat.

Foto: Starsportphoto

 

Centar Mege, Filip Petrušev rekao je da njegova ekipa mora da odgovori čvrstinom.

– Očekuje nas veoma teška serija sa Partizanom. I pored nekih povreda i izostanaka, oni će biti motivisani kao i mi da se plasiraju u borbu za titulu. Na nama je da odgovorimo čvrstinom i da igramo našu igru. Znamo šta da očekujemo i moramo da ispravimo nekoliko stvari iz prošlih utakmica protiv Partizana kako bi stigli do pobede.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija