• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

13:29

BOBAN MARJANOVIĆ NIJE REKAO NE REPREZENTACIJI, A SADA PORUČUJE! Svi smo uz Bogdana i želimo mu SREĆU! Luka je VELIKI GOSPODIN!

Košarka

BOBAN MARJANOVIĆ NIJE REKAO NE REPREZENTACIJI, A SADA PORUČUJE! Svi smo uz Bogdana i želimo mu SREĆU! Luka je VELIKI GOSPODIN!

Podeli vest

Srbija kvalifikacije za OI počinje 29. juna, u grupi su sa Dominikanskom republikom i Filipinima, protivnicima koji neće imati rešenje za bivšeg centra Hemofarma, kragujevačkog Radničkog, Mege Crvene zvezde i igrača koji je u NBA izgradio svoje ime, Bobana Marjanovića! U drugoj grupi nalaze se Portoriko, Italija i Senegal

Odazvao se Marjanović pozivu reprezentacije, iako je pre nešto manje od tri nedelje okončao sezonu u NBA. Stigao je posle naporne serije njegovog Dalasa sa Los Anđeles Klipersima! 

Smogao je snage da počne pripreme sa reprezentacijom, igrao je i na Akropolis kupu, gde je bio jedan od najkonstantnijih.

Foto: Starsportphoto

 

Srpski košarkaš je sezonu okončao 6. juna, porazom od Los Anđeles Klipersa u majstorici prve runde doigravanja. Malo je nedostajalo da Dalas predvođen Lukom Dončićem napravi iznenađenje, a važnu ulogu u seriji sa sastavom iz Kalifornije odigrao je Marjanović. Ističe da mu je žao zbog poraza, ali i da je nastavio pomno da prati dešavanja u najboljoj ligi sveta.

- Osećam se dobro, ostaje žal što smo mogli da dobijemo Kliperse, ali nismo. Kada gledam utakmice, znali smo da smo mi mogli da budemo tamo, da je mogao Dalas da bude tamo. Žao mi je, imali smo kvalitet, igrali smo super, odlučivale su nijanse. Mislim da je serija bila dobra, kao i svaka koja dolazi i koja je bila u NBA. Zanimljivo je, gledamo košarku. Sve se vraća u normalu i Bože zdravlje da nestane korona i da svi živimo normalno!

Foto: KSS

 

Ponekad se ostaje i kasno u noć, kako bi se ispratili Atlanta Hoksi i Bogdan Bogdanović, koji su  izborili plasman u finale istočne konferencije!

- Baš u pola tri ne mogu, ali pratim rezultate, gledam hajlajtse, gledam reprizu. Volim to. Pratimo Bogdana i zbog toga svi ostajemo budni trenutno. Želimo mu sreću, da nastavi da igra kao što igra i poručujemo mu da smo uz njega.

Sa Dončićem je u Teksasu stvorio sjajan odnos, a nije propustio priliku da još jednom u najlepšem svetlu govori o svom saigraču iz Dalasa.

Foto: Tanjug

 

- Luka je veliki gospodin i mnogo dobar momak. Već znate kakav je igrač, ja mogu da potvrdim njegovu drugu stranu. Izvanredan je prijatelj i ljudsko biće sa dobrim srcem.

U NBA je nastupajući za San Antonio, Detroit, Kliperse i Dalas ostavio utisak velikog pozitivca. Omiljen je među navijačima i saigračima, naravno znači i u svlačionici naše reprezentacije.

- Dobra energija u svlačionici je mnogo bitna. Svi se osećaju bolje, komotnije. Svi pričamo, komuniciramo, što je najbitnije. Komunikacija na terenu je ključ svega, tu smo da podržimo svakog. Komunikacija je važna na terenu, ali i van njega. Ne samo u košarci. Pozitivna energija i komunikacija su mnogo bitne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!
Politika

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Odeljenje za ratne zločine, odredio je danas pritvor od 30 dana Tefik Mustafi, koji je u subotu uhapšen na prelazu Merdare zbog sumnje da je 1999. godine, tokom sukoba na KiM izvršio ratni zločin.

03.06.2024

19:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kijev uz pomoć Zapada sprema novu armiju, koncentriše je na desnoj obali Dnjepra! Rusija mora brzo završiti rat!
Nimalo naivno

Kijev uz pomoć Zapada sprema novu armiju, koncentriše je na desnoj obali Dnjepra! Rusija mora brzo završiti rat!

Na Zapadu se nadaju da će biti spremni za direktnu konfrontaciju sa Rusijom do 2025-27. Sredina je, dakle, 2026-ta. Trude se da što više ubrzaju sopstvene pripreme. Zato je važno da Rusija završi sa Ukrajinom što pre, najkasnije do kraja ove ili početkom sledeće godine, analizira bivši ukrajiniski diplomata i politikolog Rostislav Išćenko.

03.06.2024

20:00

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija