• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2021

12:21

DABOVIĆEVA SLOMLJENA! Mnogo sam SUZA pustila, a to INAČE NE RADIM! Žao mi je zbog Sonje i Jelene!

tanjug/aP

Košarka

DABOVIĆEVA SLOMLJENA! Mnogo sam SUZA pustila, a to INAČE NE RADIM! Žao mi je zbog Sonje i Jelene!

Podeli vest

Borile su se srpske košarkašice, ali nisu uspele da savladaju Francuskinje u borbi za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama! Izgubile su izabranice Marine Maljković od odličng rivala 91:76

Izgubila je Srbija od Francuske, ali izgubila je naša selekcija i sjajne igračice koje su se zvanično oprostile od nacionalnog dresa!Od sledećeg okupljanja počeće neka sasvim nova priča...

- Mnogo suza sam ispustila, što ne radim inače, zbog oproštaja Jelene i Sonje- rekla je treća članica tog čuvenog trija Ana Dabović, a prenosi Mozzart sport! 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

-To je za mene nešto što je obeležilo današnji meč. Razmišljala sam dok sam išla na utakmicu, igramo zajedno 15 godina. Sve ono što smo uradile... Ali, da ne pričam o sebi, nego o njima dvema, jer ću ja verovatno nastaviti. Stvarno su napravile ogroman uspeh za žensku košarku. Želim da im kažem svaka čast, uživala sam igrajući sa njima. Mnogo mi teško pada. Volela bih da smo završile sa pobedom i sa medaljom. Ali, mislim da posle ovog leta koje smo mi imali i kroz šta smo sve prošli, možemo samo da budemo ponosne zbog svih uspeha. Da mi je neko pre tri meseca rekao imaćemo zlato evropsko i četvrto mesto na OI, ne bih verovala, ali bih uzela odmah! Žao mi je što nismo mogle da pružimo bolju igru, ali opet moje misli su usmerene samo ka Jeleni i Sonji. Želim da im se zahvalim što su igrale za reprezentaciju, što su igrale na način na koje su igrale. Što su nam donele toliko medalja, pored svih problema... Jelena odvojena sada od deteta, Sonja sa svim preprekama. Na profesionalan i vrhunski način su predstavljale i zemlju i nas učile kako treba. O utakmici i ne razmišljam, biće mi teško da se okupim sledeći put, a da njih ne vidim. Vrhunski ljudi i igrači, ponosna sam na njih i što sam ovako dugo igrala sa njima.

Foto: printscreen/rts

 

Sonja je po završetku utakmice okupila tim na sredini terena i održala kraći govor. Ana je otprilike prepričala šta im je rekla.

- Pa da se svaka od nas nosila sa svojim problemima, da svaka zaslužuje medalju, zaslužili smo je i danas. Možda da smo malo bolje odigrale... Ali, svaka treba da bude ponosna na ono što smo pružile ovog leta -zaključila je u emotivnom izlaganju Ana Dabović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Stvarno steta, bile su izuzetne, ali igrale su pod teretom prvaka Evrope... Mozda treba razmisliti da se tim pojaca sa jos dve amerikanke... Da i najbolja igracica Sonja je imala Koronu!Biti i cetvrti na svetu nije mala stvar, zato gravu gore :)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija