• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

16:28

Mega stigla na Bahame! Indijana rival srpskom timu!

BETAPHOTO/MEGA/IVICA VESELINOV/EV

Košarka

Mega stigla na Bahame! Indijana rival srpskom timu!

Podeli vest

Košarkaši Mega su doputovali na Bahame gde će odigrati dve utakmice sa Indijanom, legendarnim NCAA timom

Prva utakmica će se igrati u noći između 13. i 14. avgusta od 1:30 sati posle ponoći po našem vremenu, dok je druga utakmica zakazana za 15. avgust od 19 casova po našem vremenu. Obe utakmice će biti odigrane u Atlantis Rizortu na Rajskom ostrvu na Bahamima.

Foto: ABA liga - Mega Soccerbet - Ivica Veselinov

Ovo je već treći boravak ekipe Mege na ovoj egzoticnoj destinaciji pošto su na Bahamima 2018. godine odigrali utakmicu protiv Kentakija dok su 2019. godine igrali dve utakmice protiv ekipe Teksas Teka.

Trener Mega Basketa Vladimir Jovanović je na put poveo 12 igrača: Dejšon Smit, Nikola Kočović, Luka Paunović, Luka Bogavac, Nikola Ðurišić, Malkolm Kazalon, Luka Cerovina, Nikola Jović, Matej Rudan, Boriša Simanić, Karlo Matković i Mladen Vujić.

Protivnik Mege će biti ekipa Univerziteta Indijana koji je petostruki šampion NCAA, kao i poslednja ekipa koja je osvojila titulu bez poraza u sezoni, što im je pošlo za rukom 1976. godine.

Foto: Starsportphoto

Na klupi Indijane se nalazi Majk Vudson koji je pored mesta pomoćnog trenera u nekoliko NBA ekipa, bio i glavni trener Atlante u periodu od 2004. do 2010. godine, kao i prvi trener Njujork Niksa od 2012. do 2014. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija