• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

23:18

PULEN OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Zvali ga večiti, Zvezdu odbio jer ne isplaćuje igrače

Košarka

PULEN OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Zvali ga večiti, Zvezdu odbio jer ne isplaćuje igrače

Podeli vest

Američki košarkaš Džejkob Pulen otkrio je da je svojevremeno odbio ponude Partizana i Crvene zvezde

Plejmejker Cedevita Olimpije je otkrio da je imao ponude i Partizana i Crvene zvezde.

Na početku karijere van SAD, nekoliko puta sam imao ponude od Partizana, čini mi se da se to prvi put dogodilo pre nego što sam prešao u Hapoel iz Jerusalima, a drugog se ne mogu tačno setiti. Sa Zvezdom sam umalo dogovorio saradnju posle prve sezone u Cedeviti, bukvalno sam detaljno prolazio kroz ugovor i brojevi nisu bili u redu - rekao je Pulen za "MeridiansportBH", pa nastavio:

Koliko god novca da su mi prvobitno ponudili, posle bi spuštali svotu i jednostavno sam se udaljio od toga. Takođe, čuo sam i neke priče o neisplaćivanju igrača, tako da sam odlučio da odem drugim putem. Poštujem oba kluba, i jedni i drugi su balkanski giganti, imaju fantastične navijače i cenim ih, znam koliko ljudi u Srbiji vole košarku.

Foto: Starsportphoto

Džejkob Pulen protiv Crvene zvezde pre nekoliko sezona

Potom je sa oduševljenjem pričao o navijačima večitih rivala.

Malo je mesta čiji navijači se mogu porediti sa ovdašnjim, možda su to jedino Turska i Grčka, a i Italija ima dobru publiku. Partizan i Zvezda se ovdje izdvajaju, dvorane su im konstantno pune.

Međutim, urezan u sećanje mu je ostao jedan navijač Crvene zvezde.

Najluđa stvar mi se dogodila kada sam u prvom mandatu u Cedeviti igrao evroligaški meč protiv Zvezde u Beogradu. Jedan navijač je stajao veoma blizu terena i znao je imena moje majke i tri sestre. To mi je bilo smešno jer je stvarno ‘uradio domaći zadatak’, govorio mi je: ‘Hej Džejkobe, j**em ti nju, nju, nju i nju’. Smejao sam se, svaka mu čast, uraditi nešto tako je zaista impresivno - zaključio je Pulen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija