• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

20:29

ENERGIJOM PROTIV ISKUSTVA! Jovanović veruje u pobedu!

Košarka

ENERGIJOM PROTIV ISKUSTVA! Jovanović veruje u pobedu!

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da njegova ekipa mora energijom i mladošću da se suprotstavi iskustvu Splita u predstojećoj utakmici ABA lige

- Čeka nas zahtevna utakmica protiv tima koji bez obzira na rezultate u ABA ligi, pruža jako dobre partije u hrvatskom prvenstvu. Sigurno je da će ekipa Splita doći jako motivisana - rekao je Jovanović, prenosi klub.

Košarkaši mege dočekuju sutra ekipu Splita, u utakmici 11. kola ABA lige.

- Split ima nešto promenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu, gde iskusni hrvatski igrači čine okosnicu tima. Mi tom iskustvu moramo da se suprotstavimo energijom, mladošću i konstantnom igrom na oba kraja terena i da pokušamo da budemo bolji nego što smo bili protiv Mornara u Baru - dodao je on.

Posle deset odigranih utakmica, Mega ima četiri pobede i šest poraza, a Split skor 2/8.

- ABA liga je ove godine veoma interesantna, većina ekipa na tabeli se nalazi u jednoj ili dve pobede razlike. Svaka utakmica je važna i jedna pobeda može da te odvede u gornji deo tabele, kao što i poraz može na loš način da utiče na tvoj plasman - rekao je Jovanović.

Kapiten Mege Luka Cerovina je istakao da ove godine domaći teren mnogo znači njegovoj ekipi.

- Očekuje nas važna utakmica posle tesnog poraza od Mornara. Protiv Splita igramo na domaćem terenu koji nam mnogo znači ove sezone i uz dobru energiju, nadamo se novoj pobedi i nastavku borbe za plej-of - rekao je Cerovina.

Utakmica Mega - Split igra se sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", uz ograničeno prisustvo publike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija