• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.02.2022

20:41

Milutinov dobio novog saigrača! AMERIKANAC STIGAO U CSKA!

Košarka

Milutinov dobio novog saigrača! AMERIKANAC STIGAO U CSKA!

Podeli vest

Košarkaški klub CSKA doveo je Amerikanca Alerika Frimena iz Bursaspora, preneo je sajt moskovskog kluba

Trener ekipe Dimitris Itudis izjavio je za klupski sajt da će Friman doprineti napadu njegove ekipe, da je u dobrim godinama i da ima iskustvo igranja u Evroligi. Takodje je rekao da je u situaciji kada su mnogi igrači i treneri bolesni, potrebno imati što više igrača u ekipi.

 

 

 


Friman igra na poziciji beka šutera, nastupao je u Rumuniji, Turskoj, Kini i Francuskoj. Zapaženiju ulogu imao je u ekipi Bursaspora za koju je prosečno beležio 20,5 poena, 3,1 skok i 3,5 asitencija po meču.

 

 

 

 

 


- Srećan sam i veoma mi je drago što sam postao deo CSKA! Čast je nositi dres i igrati za tako veliki klub kao što je CSKA. Spreman sam da pomognem timu na bilo koji način- izjavio je američki košarkaš.


Ruski tim je dovodjenjem Frimana popunio osam od devet mesta u ekipi dozvoljene za strane igrače, a Evroliga je dozvolila klubovima da menjaju sastav do 23. februara. Bivši košarkaš Burse potpisao je ugovor do kraja sezone.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija