• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2022

18:28

KORONA NASTAVLJA DA PRAVI HAOS U EVROLIGI! Otkazan još jedan meč!

Starsportphoto

Košarka

KORONA NASTAVLJA DA PRAVI HAOS U EVROLIGI! Otkazan još jedan meč!

Podeli vest

Duel Fenerbahčea i Bajerna neće biti odigran zbog velikog broja zaraženih u timu iz Minhena.

Najveća pošast današnjice nastavlja da pravi probleme u svetu sporta. Korona je bila uzrok novih odlaganja u Evroligi, pa je rukovodstvo najelitnijeg takmičenja moralo da pomeri još jedan meč.

Ovog puta na red je došao duel Fenerbahče - Bajern, a do odlaganja je došlo zbog velikog broja zaraženih u timu iz Minhena.

Na zvaničnom sajtu Evrolige stoji da se ova utakmica neće igrati, na zahtev nemačkog tima, pošto je nekoliko članova Bavaraca dobilo pozitivne nalaze testa za Kovid 19.

 

Šef stručnog štaba Andrea Trinkijeri nema ni osam igrača na raspolaganju, koliko je potrebno da bi se utakmica održala.

Ovaj susret bio je zakazan u petak u Istanbulu, ali će čelnici ekitnog takmičenja naknadno odrediti novi datum njegovog odigravanja.

Podsetimo, bivši šampion Evrope iz 22 meča ima 12 pobeda i 10 poraza, što ga je svrstalo na 8. poziciju, dok je Bajern odigrao dve utakmice više, uz polovičan skor sa po 12 pobeda i izgubljenih utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija