• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

10:01

KOŠARKAŠ BAJERNA PAO NA GLAVU! Trinkijeri otkrio da vesti iz bolnice NISU DOBRE! Spomenuo i potencijalnu TRAGEDIJU

Košarka

KOŠARKAŠ BAJERNA PAO NA GLAVU! Trinkijeri otkrio da vesti iz bolnice NISU DOBRE! Spomenuo i potencijalnu TRAGEDIJU

Podeli vest

Američki košarkaš Nik Vajler-Beb doživeo je težak pad na utakmici između Bajerna i Hamburga u Minhenu

Košarkaš Bavaraca je u jednom napadu krenuo na zakucavanje, a završio je tako što je pao na glavu.

Scene sa parketa "Audi Doma" bile su jezive, u šta se možete uveriti i sami zahvaljujući objavama na Tviteru.

 

 

 

 

Posle meča, trener Bajerna Andrea Trinkijeri nije uopšte želeo da razgovara o pobedi svog tima (86:75), već je pričao isključivo o Vajler-Bebu.

Mnogo smo zabrinuti zbog onoga što se dogodilo Niku. Moglo je da bude dramatično. Prve vesti iz bolnice nisu dobre, ali je u redu. Pričekaćemo da vidimo što će se dogoditi. Bilo je vrlo opasno - rekao je Trinkijeri, pa nastavio:

Išao je na zakucavanje, niko ga nije dirao. Sudije su mi rekle da nije bio prekršaj i bili su u pravu. Ali kada dodirnete igrača koji je u vazduhu, to je vrlo opasno. Sada bismo mogli da pričamo o tragediji. Ako pogledate fotografije, kada je pao na zemlju… srećni smo! I ne znate koliko smo srećni. Pri svesti je, ali sad moramo da vidimo šta će biti jer je imao jak udarac u glavu - poručio je italijanski stručnjak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija