• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

18:38

BACIO GROBARE U TRANS! Hoće da se VRATI u Partizan! Obradoviću se smeši VELIKO pojačanje!

Starsportphoto

Košarka

BACIO GROBARE U TRANS! Hoće da se VRATI u Partizan! Obradoviću se smeši VELIKO pojačanje!

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Žofri Lovernj potvrdio je da bi voleo da se vrati među crno-bele, gde je svojevremeno sa uspehom igrao

Francuski košarkaš Žovri Lovernj dao je intervju za Basketnews, litvanski medij i ispričao neke delove koje javnost nije znala.

Nekadašnji igrač Oklahome, Čikaga, Denvera i San Antonija od pre dve godine brani boje Žalgirisa. Postojala je mogućnost da će ponovo zadužiti crno-belu opremu, ali je sve ostalo na pričama, a iskusni as ostao u Kaunasu.

- Nije bio pravi trenutak. Pokazali su interesovanje, ali mislio sam da to ne bi bila dobra odluka. Pronašao sam klub i grad u kojem se zaista sjajno zabavljam. Prethdona sezona bila mi je najbolja od kako sam napustio Partizan pre skoro 10 godina. Želeo sam da ostanem u Žalgirisu i igram u Evroligi - rekao je Lovernj.

Foto: Starsportphoto

 

Ističe da mu je želja da se vrati u Beograd.

- Zaista želim puno uspeha Partizanu i da se domogne Evrolige naredne sezone. To je glavni cilj kluba i bilo bi zabavno videti ga u Evroligi. Želim im da ostvare to - kaže Žofri Lovernj i nastavlja:

- Istina je da bi u nekom trenutku ponovo voleo da obučem dres Partizana, ali to je pitanje za upravu kluba.

Pre dolaska u tabor crno-belih branio je boje Elana i Valensije, a posle toga nastupao za ruski Himki, zatim je usledio odlazak u NBA. Boravak u Humskoj ostao mu je u lepom sećanju, jer ne krije da je uživao igrajući u Srbiji.

- Iskreno, u Srbiji sam veoma uživao iz različitih razloga. Litvanija je isto lepo mesto za igranje i takođe se dobro osećam. Organizacija kluba je vrhunska - istakao je Lovernj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shira elijah

pre 2 godine

Kako sam donio svoj razvedeni muž natrag s dobrom pomoći ljubavne čarolije dr. Alaba Moja ime je Shira Ilijah. Kad sam pročitao svjedočanstvo na internetu o tome kako dr. Alaba, najsjajniji i najsnažniji bacač čarolija pomaže vratiti zavodni muž, ljubavnika. Pitao sam se kako bi to moglo biti istina, jer su me mnogi pustili u prošlosti bez ikakvog rezultata. Samo pustim post i kreće se oko foruma. Ponovno u mojoj obavijesti, neka osoba je postavila i rekao potvrdni uložak za čaroliju. Nakon što je pročitala poštu, to je bio isti čovjek dr. O kojoj je govorila. Dakle, nemam izbora nego da stvarno provjeriti kako radi. Bio sam potpuno devastiran kad mi je voljeni muž napustio. Bilo je to kao da moj cijeli svijet nestaje u tuzi i boli. Znam da zvuči čudno, ali od svih Spellcasters sam kontaktirao, on je jedini koji me ostavio s dojmom da sam tako istinit i pouzdan. Više od njegovih riječi, doveo je muža i učinio sve moje želje. On je sada odani, on mi obraća pozornost, on mi nudi cvijeće svake nedjelje, a mi često izlazimo u kino i restoran. Moj muž je došao k meni i ispričao se zbog nepravde koju je učinio i obećao da to više ne bi učinio. Od tada se sve vratilo u normalu. Moja obitelj i ja živimo sretno zajedno. Bit ću zauvijek zahvalan što sam okrenuo svoj život iz pakla u nebo! Vjerujem da tko god treba pomoć treba doći k njemu za pomoć. Neka vas Bog nastavi koristiti za spremanje raskida. Svatko tko ima bračne probleme, probleme s razvodom, izgubljeni ljubavnik ili bilo kakve probleme odnosa, možete ga kontaktirati (dralaba3000@gmail.com). Ili WhatsApp / Viber on Via +1 (425) 477-2744

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Što je gore građanima Srbije, to opozicija više trlja ruke! Oni su spremni da bace pod noge sve što je srpsko!
Live TV

Što je gore građanima Srbije, to opozicija više trlja ruke! Oni su spremni da bace pod noge sve što je srpsko!

Specijalni predizborni program na Informer TV! Izborna tišina počinje tačno u ponoć. Za dva dana, u nedelju čekaju nas izbori. U pitanju su loklani izbori, ali su oni suštinski nacionalno važni. Jako je važno da svi razumemo važnost ovih izbora i da svi zajedno donesemo odluku hoćemo li u budućnost ili u prošlost. Gost u Informer Kolegijumu je narodni poslanik Vladimir Đukanović, dok su u studiju Informera gosti bili Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i Uglješa Mrdić, član GO SNS.

30.05.2024

23:41

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija