• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

18:02

DIVNE VESTI - SONJA I MILOŠ ČEKAJU DETE! Košarkašica i Veslaš saopšili sjajne NOVOSTI!

printscreen instagram/vaskelaa

Košarka

DIVNE VESTI - SONJA I MILOŠ ČEKAJU DETE! Košarkašica i Veslaš saopšili sjajne NOVOSTI!

Podeli vest

Bivša srpska košarkašica Sonja Vasić i njen suprug veslač Miloš Vasić obajvili su da će postati roditelji

Sjajne vesti! Srpska košarkašica Sonja Vasić i veslač Miloš Vasić na društvenim mrežama su podelili divne novosti - postaće roditelji! 

Trofejna srpska košarkašica je tokom karijere osvajala Evropligu tri puta, dva puta je bila šampion Evrope sa reprezentacijom Srbije, a pored toga ima i bronaznu medalju sa Olimpijskih igara. Igračku karijeru Sonja Vasić je završila prošlog leta posle Igara u Tokiju. 

Sonja Vasić je trenutno sportska direktorka Olimpijskog komiteta Srbije. 

Miloš je na Evropskom prvenstvu 2012. u Poljskoj osvojio je bronzanu medalju u četvercu bez kormilara, a godinu dana kasnije na Svetskom prvenstvu do 23 godine uzeo je bronzu u dvojcu bez kormilara, a ima i dva bronzana odličja sa EP 2017. i 2021. godine.

Njih dvoje su se upoznali tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine, a tri godine kasnije par se venčao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija