• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

00:30

NOVI KIKS TRINKIJERIJA! Bivši trener Partizana PORAŽEN na startu finalne serije!

Košarka

NOVI KIKS TRINKIJERIJA! Bivši trener Partizana PORAŽEN na startu finalne serije!

Podeli vest

Košarkaši Albe pobedili su u prvom meču finalne serije nemačke Bundeslige ekipu Bajerna iz Minhena rezultatom 86:73

Tim koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri odigrao je očajno na startu meča i u poslednjoj četvrtini, kada su postigli samo 11 poena.

To je i presudilo utakmicu, koja je uglavnom bila neizvesna, sve dok Alba u jednom trenutku nije pobegla na 11 razlike (79:68).

Zanimljivo da su i Albatrosi i Bavarci do finala stigli brejkom na gostujućim terenima, ali će izgleda Trinkijeriju to biti teško da ostvari u duelu sa još jednim evroligašem.

Srpski reprezentativac Vladimir Lučić nije imao svoje veče, postigao je samo četiri poena uz po jedan skok i asistenciju za čak 28 minuta provedenih u igri.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Lučić

U timu Bajerna najefikasniji je bio Obst sa 17 poena, dok je Vajler-Bab dodao 10 poena uz šest skokova.

Albu je do trijumfa vodio Zusman sa 14 koševa, ispratio ga je Maodo Lo sa 13 postignutih poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija