• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

10:04

MILAN DABOVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA PRE NEKOLIKO MESECI! Sada udaje sestru Anu! (VIDEO)

printscreen

Košarka

MILAN DABOVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA PRE NEKOLIKO MESECI! Sada udaje sestru Anu! (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljena srpska košarkaška reprezentativka Ana Dabović danas će se zakleti na večnu ljubav Iliji Musturi

Najradosnijem trenutku prisustvovaće i Anin brat Milan Dabović, koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora. 

Šminkeri i frizeri su stigli u Anin kako bi je spremili za venčanje, a pre sređivana Ana je pevala i  uživala s bratom Milanom.

Venčanje je zakazano u Herceg Novom, a nedavno je Ana proslavila "devojačko veče" krstareći po Jadranu sa sestrom Milicom.

Foto: Instagram/Milica Dab

MIlan Dabović sa sestom Anom

 

Podsećamo, Milan je uhapšen 16. septembra 2016. na Brankovom mostu u Beogradu, kada je policija kod njega pronašla oko dva kilograma kokaina i do pre nekoliko meseci je bio iza rešetaka.

Foto: Instagram/Milica Dab

Milan Dabodić u sevdahu

Kao što se vidi u video prilogu, Milan i Ana su veoma srećni.

Podsetimo, Ana i Ilija su se upoznali u Monpeljeu dok su oboje igrali za sportske klubove iz ovog grada. Mustur je zaprosio reprezentatvsku Srbije u novembru prošle godine, a prsten je izradio jedan čuveni svetski brend.

Ana Dabović je tada igrala za BLMA, a kako je isticala njihov zajednički hobi je tokom pandemije koronavirusa postalo pecanje.

- Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. Verovatno je Milica, upravo zbog toga što stalno u superlativima govorim o Iliji, odlučila da stavi našu zajedničku fotografiju na svoj profil. Uz to, u našu porodičnu “WhatsApp” grupu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije. Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna - svojevremeno je izjavila Ana Dabović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorica

pre 1 godinu

Moj najjaci utisak Jaci od heroina momak Dragan DJilas

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija