• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2022

19:23

NISMO KALKULISALI! Ivica Zubac: SRBIJA JE FAVORIT!

REUTERS/Alessandro Garofalo

Košarka

NISMO KALKULISALI! Ivica Zubac: SRBIJA JE FAVORIT!

Podeli vest

Košarkaš reprezentacije Hrvatske Ivica Zubac komentarisao Evrobasket

Selekcija Hrvatske sutra igra meč osmine finala Evrobasket protiv Finske (14.40), a njihov centar Ivica Zubac ima problem sa povredom.

- Na poslednjoj utakmici sam istegao skočni zglob, pa sam odmarao, videćemo kako će biti. Ima još do utakmice, ima vremena da se odmorim i da bude dobro - rekao je on.

Zubac je istakao da je atmosfera u reprezentaciji jako dobra.

- Svi smo dobro raspoloženi, igramo sa Finskom, ekipom koja nas je dobila u kvalifikacijama. Igraju modernu, brzu košarku, šutiraju mnogo trojki, Lauri Markanen igra super na turniru, sigurno da neće biti lako. Imamo taj dodatni motiv što su nas dobili već, idemo na pobedu - dodao je on.

Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo

Čeka centra Los Anđeles Klipersa dosta nezgodnih duela sa finskim centro Laurijem Markanenom.

- Zavisi kakva će nam biti taktika... Biće sigurno duela, izvrstan je igrač, posebno spolja, može da napadne iz driblinga, ima dobar šut, sigurno da nećemo imati lak posao. Imamo dosta dobrih defanzivaca, daćemo sve od sebe - dodao je on.

Progovorio je i o selekciji Srbije koja sutra

- Pričali smo kako lagano igraju, kako se kreće lopta, svi pametno igraju, na pravi način kako košarka i treba da se igra. Ta lakoća se primeti, sigurno su jedan od favorita za osvajanje - istakao je nekadašnji igrač Mege.

Na kraju pričao o komentarima da su reprezentativci Hrvatske želeli namerno da izbegnu Srbiju u nokaut fazi.

- Veća je šansa bila da idemo... Da smo hteli da izbegnemo Srbiju, onda bismo pokušali da damo što više poena da budemo drugi. Igrali smo na pobedu, hteli smo da ne budemo četvrti, ali smo išli na pobedu - rekao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija