• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

20:56

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO! JEDNOM U 100 GODINA, PA NI TAD! Ljudi, ovo što se danas dogodilo na Evrobasketu je LUDILO! Nema šanse ni da se NAMESTI!

Pedja Milosavljević

Košarka

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO! JEDNOM U 100 GODINA, PA NI TAD! Ljudi, ovo što se danas dogodilo na Evrobasketu je LUDILO! Nema šanse ni da se NAMESTI!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije završila je učešće na ovogodišnjem Evrobasketu šok porazom od Italije 94:86.

Potrudićemo se da ovaj debakl zaboravimo što pre, ali nešto drugo upada u oči...

Sve tri dosad odigrane utakmice današnjeg dana osmine finala Evropskog prvenstva završene su verovali ili ne - ISTIM REZULTATOM! 

Da, da... Neverovatno ali istinito. 

Uostalom, brojke i slova to potvrđuju.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Prvo je Ukrajina pobedila poljsku 94:86, pa su Finci "oladili" Hrvate 94:86 i na kraju pobeda Italije protiv "orlova" 94:86.

Ovo što se danas dogodilo je zaista neko košarkaško čudo, čak i da je neko hteo da namesti sve tri utakmice istim rezultatom ovo bi mu teško pošlo za rukom.

Zaista, neverovatno!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31