• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

20:01

ITALIJAN PLAKAO, LJUBIO IGRAČE, PA ZAGRMEO NA NOVINARE I SUDIJE! Poceko napravio NOVI ŠOU, sada nakon PORAZA! (VIDEO)

Informer

Košarka

ITALIJAN PLAKAO, LJUBIO IGRAČE, PA ZAGRMEO NA NOVINARE I SUDIJE! Poceko napravio NOVI ŠOU, sada nakon PORAZA! (VIDEO)

Podeli vest

Muška košarkaška reprezentacija Francuske plasirala se danas u polufinale Evrobasketa pošto je u četvrtfinalu u Berlinu savladala selekciju Italije posle produžetka sa 93:85 (27:20, 11:11, 18:31, 21:15 - 16:8)

Najefikasniji u timu "trikolora" bio je Toma Ertel sa 20 poena, a pratili su ga Rudi Gober sa 19 i Evan Furnije sa 17 poena. U redovima selekcije Italije istakli su se Simone Fontekio i Marko Spisu sa 21 poenom, s tim što je Fontekio bio i tragičar meča u Berlinu.

Ipak, Fontekio je nakon meča bio i tragičar budući da je mogao da reši pitanje pobednika da je pogodio jedno od dva slobodna bacanja. Nakon meča, selektor Azura Đanmarko Poceko bio je izuzetno emotivan, želeo da se "pobije" sa sudijama, a kasnije ljubio sve svoje igrače i zahvaljivao im se. 

- Patim zbog mojih igrača, ja sutra mogu da prestanem sa treniranjem. Oni su dali sve od sebe, 100 odsto, a novinare  molim da napišu iskreno kako su videli utakmicu. Bez straha - rekao je Đanmarko Poceko. 

Italijan je bio izuzetno nezadovoljan suđenjem na utakmici. Tokom produžetka dobio je i tehničku grešku. Podsećamo, slično se dešavalo i protiv Srbije kada je nakon druge isključen, ali je tada njegova reakcija dovela do preokreta na utakmici. 

- Mogu da kažem samo jednu stvar. Zašto nije išao da pogleda snimak? Zašto!? Zbog zabave!? Zašto imamo snimak? Zašto!? Zašto nije želeo da se rukuje sa mnom posle utakmice? Zašto!? Imamo vremena da rešavamo to, moramo svi treneri da se sastanemo. Previše je bilo povreda, igrači moraju da budu zaštićeni i niko drugi - dodao je selektor Italije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija