• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

00:05

OGLASIO SE PREDSEDNIK KS ITALIJE! Ova sudbina čeka Poceka!

Informer

Košarka

OGLASIO SE PREDSEDNIK KS ITALIJE! Ova sudbina čeka Poceka!

Podeli vest

Košarkaši Italije napravili su senzaciju kada su prvog favorita za osvajanje zlata, selekciju Srbije, eliminisali u osmini finala Evrobasketa. Mnogi smatraju da je ključni faktor bio selektor našeg rivala Đanmarko Poceko, čija je sudbina na klupi Italije sada poznata

Predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petruči je za Korijere delo Sport potvrdio da italijanski stručnjak ima podršku i da će nastaviti da vodi reprezentaciju ka Svetskom prvenstvu (2023) i Olimpijskim igrama (2024).

Foto: Starsportphoto©

 

- Mogu da potvrdim da će ostati na selektorskoj poziciji. U to nema sumnje. Ubedio me je odnosom koji je ostvario sa momcima - rekao je Petruči.

Dobre igre Italije, ipak, nisu krunisane medaljom...

- Entuzijazam i nastupi tima su pozitivni. Nažalost, gorak ukus ostaje zbog poraza od Francuske, ali ne možemo da krivimo igrače i članove stručnog štaba. Ponekad izgubi i bolji tim. Moramo da nastavimo ovim putem. Romeo Saketi je krenuo u pravom smeru, a Poceko nastavio dalje na najbolji način!

Foto: Starsportphoto©

 

Inače, Poceko je u junu postavljen za selektora umesto Romea Saketija. Posle Evrobasketa Italijane čekaju mečevi u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Imaju učinak 5-1 u Grupi L, u novembru će dočekati Španiju i gostovati Gruziji, dok će u februaru igrati kod kuće protiv Ukrajine i Španije na strani.

Foto: Informer

 

Dželat Srbije ima dve pobede više od četvrtoplasirane Gruzije i na dobrom su putu da se nađu među prve tri selekcije u grupi i tako izbore plasman na planetarnu smotru koja se naredne godine održava u Indoneziji, Japanu i na FIlipinima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darko

pre 1 godinu

Aa Kari..,dobio si vruc krompir pred kvslifikacije,sta se drugo očekivalo malo je vremena plus povrede..Sada imas zrelu sliku,uvid ko je kakav i idemo dalje jer za svaki uspeh je potreban kontinuitet a ti ga bas nisi imao..Ako dodje do sledeceg svetskog ili nekog evropskog takmicenja,i budes imao istu ekipu,ili pojacanu Bogdanovicem i ne budes nista uradio onda imaju pravo da te kritikuju..mTako da dajate čoveku vremena, pa nije glup kada je Srbiji toliko doneo sve ove godine, sada ne valja nikako

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija