• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2022

23:40

ZVEZDO, PAZI SE! Baskonija DALEKOMETNOM PALJBOM demonstrirala SILU! Ulogu Hauarda preuzeo je DRUGI IGRAČ! U Beograd stiže DEBITANT! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

ZVEZDO, PAZI SE! Baskonija DALEKOMETNOM PALJBOM demonstrirala SILU! Ulogu Hauarda preuzeo je DRUGI IGRAČ! U Beograd stiže DEBITANT! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Baskonije savladali su Saragosu rezultatom 97:83 (29;21, 31:22, 15:19, 22:21).

Kao i u evroligaškom meču sa Partizanom, koji su dobili u produžetku, zahvaljujući trojci Markusa Haurda za dodatnih pet minuta.

Sada je ulogu Amerikanca preuzeo Dolton Homes, koji je iz četiri pokušaja postigao 12 poena van linije 6,75, a ekipa iz Vitorije je ovaj meč završila sa čak 16 postignutih trojki!

Rokas Gidraitis je dao tri trojke, a po dve heroj pobede nad Partizanom i nekadašnji igrač Denvera Hauard, zatim Met Kostelo i Artur Kuruc.

Sigurno da ovaj podatak ne raduje trenera Zvezde Vladimira Jovanovića, obzirom da će crveno-beli u narednom kolu Evrolige igrati protiv ekipe koja je rundu ranije savladala njihovog večitog rivala.

Baskonija je šutirala impresivnih 53 odsto sa distance i poslala jasnu poruku crveno-belima sa kojima će odmeriti snage u sredu.

Po 19 poena imali su Kostelo i Gijedraitis, Homes i Hauard su dodali po 12 poen, dok je Majk Kocar uz osam poena imao i devet skokova. Vanja Marinković jeza devet i po minuta imao pet poena, dve asistencije i jedan skok. Kod Saragose Santi Justa skupio je 22 poena i pored svih šest promašaja za tri. Boriša Simanić je igrao gotovo 18 minuta bez učinka, dok je Dino Radončić ubacio 11 poena.

Meč je obeležio debi centra Adaju Marija, novog španskog bisera od 218 centimetara. Ima samo 17godina, ali mu se predviđa blistava budućnost. Odigrao je nešto više od 19 minuta i za to vreme zabeležio osam poena, četiri uhvaćene i jednu asistenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija