• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2022

23:10

STEFANOVIĆ PRED PARTIZAN! Najlakša utakmica za nas!

Starsportphoto©

Košarka

STEFANOVIĆ PRED PARTIZAN! Najlakša utakmica za nas!

Podeli vest

Košarkaši FMP-a u 11. kolu ABA lige gostuju Partizanu, a trener Pantera Nenad Stefanović izneo je očekivanja pred ovaj meč

Crno-beli će u ponedeljak (18 časova) ugostiti tim iz beogradskog predgrađa. Prema rečima Stefanovića, ovakvi mečevi su za njegovu ekipu najlakši.

- Za mene kao trenera ovo su utakmice za uživanje i u neku ruku najlakše. Slično kao prošle sezone, u dobroj smo poziciji nakon 10 kola, imamo skor 8-2 i možemo bez ikakvog opterećenja da igramo ovakav meč. Igramo protiv ekipe za koju je dovoljno reći da je evroligaš i koja je pre samo nekoliko dana savladala aktuelnog prvaka Evrope. Suviše je trošiti reči o njihovim kvalitetima i šta sve poseduju kao tim. Još jedan razlog što je za mene ova utakmica laka za pripremu je sigurnost da će svi igrači biti maksimalno motivisani. Na nama je da vidimo gde smo u odnosu na Partizan, nemam velike zahteve od mojih momaka. Želim samo da se ne plaše i da daju sve od sebe, pred nadam se što većim brojem ljudi jer je to za nas svojevrsna nagrada za sve što smo uradili u prvih 10 kola. Naravno i da sve protekne fer i sportski - rekao je Stefanović.

Foto: Starsportphoto

 

Plejmejker Milutin Vujičić naglašava da bi svaka greška mogla mnogo da košta njegovu ekipu.

- Posle pobede u prošlom kolu trudimo se da započnemo novi niz. Očekuje nas teška gostujuća utakmica protiv kvalitetnog evroligaškog protivnika, za kojeg smo se dobro pripremali ove nedelje. Ključ je da ostanemo čvrsti, agresivni i fokusirani u odbrani jer smo svesni da igrači Partizana imaju kvalitet da kazne svaku grešku - istakao je Vujičić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija