• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2023

12:53

KLS, 22. KOLO! Topić presudio Zlatiboru!

Privatna arhiva

Košarka

KLS, 22. KOLO! Topić presudio Zlatiboru!

Podeli vest

Mnogo uzbuđenja viđeno je u utakmicama 22. kola Košarkaške lige Srbije.

OKK Beograd je posle velike borbe i prave drame u finišu savladao Zlatibor sa 86:85, a odlučujući koš samo šest sekundi pre kraja postigao je mladi Nikola Topić. On je bio i najefikasniji u pobedničkom taboru sa 20 oena, a Filip Jović je dodao 18. U rdovima Zlatibora istakao se Nemanja Protić sa 29 poena.

Metalac se u jednom od derbija kola revanširao Dinamiku za poraz u prvom delu sezone. I to sa kamatom. Na krilima raspoloženog Randela Dafija koji je ubacio 32 poena – osam trojki iz 11 pokušaja – imao i 9 asistencija, Valjevci su na Dorćolu slavili sa 103:83.

Uz Rendela, u sjajnom svetlu se predstavio i Ibrahim Durmo koji je zabeležio 20 poena, uz 8 skokova. Sa druge strane i pored skromnih 10-2 za tri poena, istakao se Mihailo Bošković sa 20 poena i 6 skokova.

Osim Metalca, pobedama pred Kup Koraća radovali su se i Spartak i Vojvodina. Subotičani su na svom terenu bili bolji od Vršca 72:68, dok su Novosađani savladali Čačak 94, rezultatom 88:73.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Dunav – Sloga 67:61, Tamiš – Kolubara LA 2003 77:74, Sloboda –Zdravlje Leskovac 84:76, dok je duel Mladost i Novog Pazara pomeren za 19. februar.

I pored poraza u Beogradu, Zlatibor je i dalje sam u vrhu tabele sa 18 pobeda iz 22 kola, trijumf manje ima drugoplasirani Metalac. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija