• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

19:47

KRAJ SAGE! Dejan Radonjić DOBIO OTKAZ u Panatinaikosu!

Starsphoto

Košarka

KRAJ SAGE! Dejan Radonjić DOBIO OTKAZ u Panatinaikosu!

Podeli vest

Kao što je najavljivano, Dejan Radonjić i Panatinaikos su završili saradnju, a ovu informaciju su preneli svi grčki košarkaški portali

Po svoj prilici dve strane su se dogovorile oko isplate obeštećenja, jer je grčki velikan morao crnogorskom stručanjaku da izmiri 1.200.000 evra na ime raskida ugovora.

Radonjić je po dolasku u Atinu potpisao dvogodišnji ugovor i ima pravo na isplatu zarade za narednu sezonu. PAO je oko toga zatezao i nije hteo da isplati punu zaradu bivšem treneru Zvezde, pa su tokom dana trajali pregovori Zelenih i Dejanovog agenta.

SDNA koji je oduvek bio blizak Panatinaikosu izveštava da će Radonjić dobiti polovinu zarade za seoznu 2023/24. On će takođe biti u potpunosti isplaćen za aktuelnu sezonu. U narednim satima PAO će odlučiti o sudbini pomoćnih trenera, kao i o tome ko će sada predvoditi ekipu.

Foto: printscreee

Dimitris Janakopulos

Ljubimac Delija je imao dosta problema od kako je stigao u Atinu. Nije delovalo da ga igrači slušaju, nizali su se loši rezultati, a neobično je bilo i kada je on javno rekao da mu igrač poput Dvejna Bejkona ne treba, ali je Amerikanac na kraju pojačao Zelene.

Gazda Janakopulos je ukazao poverenje Radonjiću uprkos svemu, ali je poslednji ubedljiv poraz od Olimpijakosa u Kupu Grčke prelio čašu i rastanak je usledio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Uz otkaz idu i dobre pare. Čeka ga mesto u KK Budućnost.

NekoKo

pre 1 godinu

Ma nije moguće. Koliko je ovaj zakopavao Zvezdu u Evropi ajde što mnogim oratiocuma košarke boje jasno ali da ovi stručnjaci iz jednog od najvećeg evropskog kluba to nisu shvatili ne tnam šra da kažem osim da je na delu bila neka magija. Samo dalje od Zvezde. Ivanović je Greg Popović za ovoga.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija