• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2023

20:00

UBEDLJIV TRIJUMF! Zadar slavio protiv Cedevite Olimpije!

Starsportphoto

Košarka

UBEDLJIV TRIJUMF! Zadar slavio protiv Cedevite Olimpije!

Podeli vest

Košarkaši Zadra pobedili su večeras na svom parketu Cedevita Olimpiju sa 81:59 (22:13, 21:13, 21:15, 17:18), u meču 21. kola regionalne ABA lige.

Zadar su do pobede predvodili Dario Drežnjak sa 20 poena i devet skokova i Luka Božić sa 19 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Kod Cedevita Olimbije bolji od ostalih bili su Džošua Adams sa 17 i Kevin Farel sa 16 poena.

Zadar je na šestom mestu na tabeli sa 10 pobeda i 11 poraza, a Cedevita Olimpija je na četvrtoj poziciji sa 14 pobeda i šest poraza.

U narednom kolu, Zadar će gostovati FMP-u, dok će Cedevita Olimpija dočekati Cibonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija