• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

22:30

PROBLEMI U RAJU - MONAKO SUSPENDOVAO DŽEJMSA! Amerikanac NAPRAVIO haos pred duel sa Virtusom!

Starsportphoto©

Košarka

PROBLEMI U RAJU - MONAKO SUSPENDOVAO DŽEJMSA! Amerikanac NAPRAVIO haos pred duel sa Virtusom!

Podeli vest

Monako je suspendovao Majka Džejmsa na neodređeno vreme zbog kršenja klupskih pravila.

Mučila je povreda kažiprsta Majka Džejmsa uoči duela sa Baskonijom zbog čega Amerikanac nije bio u sastavu. Nadali su se navijači Monaka da će se Džejms vratiti u tim već za duel protiv Virtusa, ali do toga neće doći budući da ga je klub suspendovao. 

Kako je Monako preneo u zvaničnom saopštenju, Majk Džejms je prekršio interna klupska pravila i danas je isključen sa treninga. Još uvek nije precizirano kakve će posledice trpeti Amerikanac, ali je izvesno da ga u sastavu za duel protiv Virtusa iz Bolonje neće biti. 

Od ranije je Džejms poznat javnosti kao "problematičan" budući da se u nekoliko navrata kačio sa svojim trenerima. Prvo još u dresu CSKA iz Moskve kada je imao problema sa Dimitrisom Itudisom, a ništa bolja situacija nije ni u Monaku gde se često "sukobljavao" sa Sašom Obradovićem. 

Foto: Starsportphoto

Jasno je da ga brojni klubovi trpe zbog ogromnog kvaliteta koji donosi, ali je Kneževima sada prekipelo. Još uvek nije poznato o kakvom kršenju pravila je reč, ipak, jasno je da nešto nije kako treba budući da najplaćeniji igrač Monaka koji godišnje zarađuje oko dva miliona evra neće biti u sastavu  za važan dzel. 

Bivši košarkaš Baskonije, Panatinaikosa, Armanija i CSKA ove sezone prosečno beleži 16,8 poena, 4,7 asistencija i 3,5 skoka, uz prosečan indeks 17,2 po nastupu i jedan je od finalista u izboru za MVP-a Evrolige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija