• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

08:26

LUDNICA U PANATINAIKOSU PRED PARTIZAN! Gazda POBESNEO, igračima se ne piše dobro!

Košarka

LUDNICA U PANATINAIKOSU PRED PARTIZAN! Gazda POBESNEO, igračima se ne piše dobro!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u poslednjem kolu Evrolige dočekaće Panatinaikos u petak od 20:30, a situacija u grčkom klubu je daleko od idealne.

Atinjani neće u dobrom raspoloženju put Beograda pošto su izgubili u prvenstvu Grčke od Peristerija sa 96:89 (21:15, 21:24, 23:23, 31:27).

Vlasnik grčkog kluba Dimitris Janakopulos, "poludeo" je nakon što je njegiv tim poražen, pa je igrače i stručni štab sačekao posle utakmice u kojoj je njegov klub izjednačio negativan rekord iz 1997. godine, kada su takođe izgubili šest utakmica u domaćem šampionatu.

Foto: Printsceen

Dimitris Janakopulos i Željko Obradović

Kako navode grčki mediji, Janakopulos imao pregršt primedbi na igrače u vezi sa njihovim poslednjim igrama, pa je pozvao sve na odgovornost i preokret što pre!

Iako rezultatski Panatinaikosu nije toliko bitan meč u poslednjem kolu Evrolige protiv Partizana, moraće igrači i te kako da se prizovu pameti i dođu sebi, ako ne žele još više da izrevoltiraju gazdu koji se na Instagramu oglasio sledećim rečima:

- Tolerancija i snishodljivost su gotovi! Postoje dva puta... Ili ćete voditi život kakav dolikuje profesionalnim sportistima i dati sve, bez obzira na rezultate, ili ćete se baviti sa mnom. Izbor je na vama - napisao je Janakopulos.

Crno-beli su već obezbedili Top 8, samo ostaje da se vidi sa kog mesta će u četvrtfinale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija